DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Kali Pertama Berbaju Ungu?

 

batman saya

Kalau anda dah lama follow blog darkbatman.com ni, mesti anda perasan saya selalunya berbaju hitam. Kebanyakan baju saya memang berwarna hitam. Kalau membeli pun mata ni berkenan pada warna hitam saja. Kehkehkeh!

 

DSC_0439

Amacam? Hensem tak saya berbaju ungu? Ada macam Fahrin Ahmad tak? Saya rasa saya lagi hensem dari Fahrin kot? Ehhh peminat Fahrin jangan marah ye! Kehkehkeh!!

 

DSC_0374Ada gaya photographer tak? Tengah mencari model yang sudi di shoot! Kehkehkeh!

 

DSC_0266Niat di hati nak skodeng orang mandi kolam, tapi dah namanye niat jahat kan. So tak kesampaian. Kehkehkeh!

 

DSC_0246Sudahnye, saya camwhore sorang-sorang aje laa!!

 

 

 

P/S : Lepas ni nak pakai baju pink pulak. Kehkehkeh!

Incoming search terms:

Skandal darkbatman Yang Hot

Salam semua….

Masuk bab gosip, laju jer jari tuu nak tekan keyboard. Kehkehkeh! Ramai sangat ker nak tahu skandal darkbatman? Sebenarnya, after isu yang dikeluarkan oleh Broframestone hari tu, agak ramai yang mengikuti gosip yang tak hangat ini dan ada jugak yang menghentam sesuka hati. ”sedihnya”.

Sebelum ini, dah ada yang asyik gosipkan saya dengan Ery Farieha Misri kerana kami kerap kali datang pada event yang sama. Tapi takdelah kerap sangat rasanya baru dalam 4 kali jumpa dia tup tup orang dah labelkan Ery Farieha skandal darkbatman. ”Happy bufday tuk ery yang ke 22 pada 21 Mac lalu”.

Dengan RedLinda pun sama kes dengan ery farieha cuma terselamat daripada gosip panas tuuu dengan kemunculan anak perak. Kehkehkeh!

Ciklilyputih ini kalau berjumpa, mesti menjadi fevret kami untuk bergambar berdua. Paling last masa tayangan perdana kat E@Curve baru – baru ini. Dalam banyak event, masa event vaseline tuu antara yang paling saya suka sebab kami disatukan melalui nama Ekin dan Mawi. Kehkehkeh!

Dengan Nisa Kay, dari mana nak saya mulakan yer? Sebenarnya tak terfikir pun nak jadikan entri kat blog kerana dalam perkiraan saya, gambar ini sebagai kenangan photoshoot bersama dengan rakan dia. Agak terkejut apabila celik jer mata pagi tu, gosip panas mulai melanda di blog broframestone.

Bila dah tersebar, barulah terasa blogger pun dah takde privasi sangat. Banyak kali terfikir nak menjawab persoalan ini ataupun tidak kerana ramai yang tak berani tanya tetapi terus membuat kesimpulan sendiri dan jangan terkejut kalau saya katakan, ada yang maki hamun dan juga hentam saya susulan gambar photoshoot kami berdua.

Pengakuan Nisa Kay : Credit to Shamhardy

P/s: Blogger pun dah macam artis sekarang. Kepada si dia ”Saya bukan blogger yang kejarkan femes murahan”. Mengata dulang, paku serpih, Mengata orang dia yang lebih. Kehkehkeh!

Incoming search terms:

Akhirnya Buffered Earning Big Pot!

Selama 3 bulan blog saya menyepi tanpa buffered earning, akhirnya semalam saya dapat 2 buffered earning terbaru iaitu Astro Beyond dan Digi Opera. Lagi best apabila traffic kat blog saya naik mencanak gara – gara keputusan spm 2011. Kehkehkeh!

Beberapa bulan ini, saya agak sukar nak update blog memandangkan stimix masih tak datang kat rumah. Sebulan lebih menunggu tapi tak berkunjung tiba.

Ingatkan tahun ini buffered earning akan berkurang memandangkan banyak iklan cpc tapi mungkin nak masuk pertengahan tahun, iklan mula semakin melambak. Time kasih nuffnang sebab bagi rezeki lagi kat saya. Kehkehkeh! Opsss advert nampaknya semakin slow. sob sob!

P/s: Semakin hapy apabila rezeki semakin murah. Alhamdulillah. Walaupun kehilangan tetapi bersyukur dengan pemberianNya yang tak ternilai.

Incoming search terms:

Muka Surat : « Undur12345678...20Depan »