DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Advertise Kucing Persia di Redmummy akhirnya..

Gambar kucing diambil daripada blog redmummy dot com


Salam kepada semua pembaca aie aka darkbatman. Hari ini saya tak mampu nak blogwalking 80% sejak berukband asyik buat hal ditambah kebizian mendapatkan kucing persia di Puncak Jalil. heh! InsyaAllah saya akan cuba membalas setiap komen yang diberikan di dalam blog darkbatman.

Aktiviti saya hari ini jeng jeng jeng sound music la pula. ahaha. Beberapa hari lepas, saya terpandang advertise daripada blog icon saya redmummy tentang parsian cats to RM readers dan setiap hari memang menjadi aktiviti utama untuk menjengah blog kak red. Blog redmummy ini memang tak payah cakaplah kan, menjadi idola blogger terutama seperti saya yang baru belajar bertatih sehari dua dalam dunia blogging. Sis, i need more advise from u! heh.

Kenapa saya suka dengan blog redmummy? Selain warna blog hampir sama, setiap email yang dihantar akan direply dengan pantas dan kak red sangatlah mesra. Saya dah jumpa ker dengan kak red? Eh, mesti lah. ahaha.  Saya sangat kagum dengan beliau okey! ahaha. Apa pun persepsi blogger tentang dia, senipis kuman nakal pun mampu kutepis dengan gagah berani. cewahh! ahaha. Jangan lah dia baca posting ini. ahaha.

Anak kucing aka kucing persia kini menghuni rumah darkbatman

13hb Mei akhirnya baby parsians cat sudahpun menjadi milik saya. Mekasih yer sis sebab kasi number handphone owner. Mood masih lagi teruja dengan kecomelan kitten cats ini. Akhirnya My romeo mempunyai geng kasanova. ahaha!

p/s: To kak sha, thanx sebab let go this parsian cats. Rili2 appreciate di atas pemberian kucen yang sudah lama diidam-idamkan. Hopefully, the new arrival of baby flat face akan menjadi milikku nanti. Tak sabar nak tunggu peggy flat face mother beranak. ahaha. Menanti dengan gigih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

Tentang Penulis

Fulltime Blogger

» Lihat semua kiriman yang dibuat oleh

« Artikel Sebelum Ini

43 Komen Telah Pun Ditulis Setakat Ini