DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Anda Gedik Apabila…

Perempuan ooppsss perempuan lagi kan? ahaha. Sebenarnya perempuan sangat sinonim dengan gediks tapi sejauh mana kita boleh labelkan tahap gedik mereka? Adakah boleh mencapai tahap gaban atau mungkin kah tahap getik? ahaha. Jom bersama aie aka darkbatman sebentar yer. yehaaa!!

Nak kenal perempuan gedik ini tak susah pun cuma perlu buka mata anda luas – luas. heh! Anda gedik apabila dipuji bukannya berkali – kali tapi perasan cantik mengalahkan Lisa Surihani. Macam ini, saya pun boleh pengsan. ahaha. Mana tidaknya ”Pantang ada lelaki terpandang tanpa sengaja, automatik si gedik fikir lelaki  sudah tertarik, menarik dan akhirnya menarik muncung seribu”. Pheeww, nasib saya tak kenal mereka – mereka ini. ahaha.  Percaya atau tidak, Perasan merupakan simptom-simptom awal penyakit gedik. Haaa, gedik ker anda?

Anda gedik apabila anda rasa anda cun gila. Pada pendapat saya, biasanya orang yang gedik ni agak cun juga ”walaupun yang tak cun pun ramai”. ahaha. Tapi perlu diingat, cun gila dan cun juga mempunyai makna yang jauh berbeza.  Cun juga bagi saya sempurna perangai dan budi bahasanya kerana takde maknanya kalau cun tapi perangai entah apa-apa.

Sikap mengada-ngada sememangnya trademark orang gedik untuk menarik perhatian lelaki. Tengok saja dari jauh memang terang lagi bersuluh dah tahu cara si gedik berjalan dan paling ketara apabila suara tiba-tiba bertukar merengek-rengek yang kadangkala tanpa sedar memalukan diri sendiri. ahaha. Belum lagi ditambah dengan ”rasa” semua lelaki minat kat mereka. Mula lah segala jenis umpan ajaib digunakan untuk membuktikannya. Bila ada respon “Sah, dia memang minat kat aku”. Tapi, kalau lelaki tu buat dek saja, mereka akan kata pula “Alah, dia cover tu. Aku tau sebenarnya dia minat kat aku.” Makcik, kami bukan minat tapi kami meluat! ahaha.

Paling senang nampak sekiranya si gadis dan kamera umpama belangkas tak boleh dipisahkan. Apabila mata tertumpu pada lensa kamera, anda tak perlu bersusah payah meminta pose yang menarik kerana mereka ini sangat professional. ahaha.  Anda cuma perlu say cheese, mula lah berposing over seperti menonggekkan bontot, gigit-gigit jari, kelip – kelip mata dan sebagainya. Opps perlu ker saya menaip semua ini? Oh,no! Dah tertaip. ahaha. Pernah tgk vklip MMU Ada Apa Dgn Gedik? Thats precisely my point. ahaha.

Sekiranya anda mempunyai ciri-ciri di atas, terutamanya No. 2, 3 & 4 maka mungkin anda patut mendapat nasihat daripada pakar untuk rawatan selanjutnya sebelum penyakit ini menjadi lebih kronik. ahaha. Akhirkata,

TIADA GEDIK, TIADA GETIK.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

Tentang Penulis

Fulltime Blogger

» Lihat semua kiriman yang dibuat oleh

« Artikel Sebelum Ini

88 Komen Telah Pun Ditulis Setakat Ini

  • 1st~~
    hahaha~~
    cun gmbar tu wei..
    mcm ko!!~ :P

    • tau xpe..

    • cepat2~~
      ckp ap yg patot kat aku~~ hahaha~~

    • yola.. arigato gozaimasssss..!!

  • aku buruk, aku x cun..
    so, xlayak nak menggedik2 ni..
    elok duk diam2 jew..
    hahhaa~
    .-= nanajoe´s last blog ..Download Lagu Tema Official Piala Dunia Afrika 2010-K’naan David Bisbal HD =-.

    • tibe2 x puji diri sendiri?
      confius2..hehe

    • hahaha~`
      ak mmg xlayak di puji aie~~ :(
      .-= nanajoe´s last blog ..Download Lagu Tema Official Piala Dunia Afrika 2010-K’naan David Bisbal HD =-.

    • yela..aku kene print skrin ne..ahaha

    • aahah..
      yelaa..arahan diterima..

  • kalo la org gedik ni depan aku..
    mmg aku kuarkan mulot laser ak depan2..
    jgn xcaye, sbb ade yg kena da..
    hahaha~~
    jahat kan aku??
    .-= nanajoe´s last blog ..Download Lagu Tema Official Piala Dunia Afrika 2010-K’naan David Bisbal HD =-.

    • ehh aku dh tau ko dh lame jahat..ahaha.
      sapa la yang kene laser ngn ko?

    • kelmarin, budak kat kfc..
      keja main2, gedik2..
      smpai nak langgar ak bawak tray..
      hamek ko!!~
      mendapat la, ngan mulot aku..
      hahahha~~
      .-= nanajoe´s last blog ..Download Lagu Tema Official Piala Dunia Afrika 2010-K’naan David Bisbal HD =-.

    • ahahha.. ko ne aku rase jeles sebenarnya ngan dorg 2 kan?
      ngaku jelaa nana..

    • siyes wei..
      ak mmg jeles!!~
      hahaha~~
      pale otak la aku nak jeles, xmedatangkan pape pon!~
      .-= nanajoe´s last blog ..Download Lagu Tema Official Piala Dunia Afrika 2010-K’naan David Bisbal HD =-.

    • hahaha.. mane la tau.
      ko 2 bknnye betul pun ..
      jeles? aku tau ko mmg jeles..heh

    • ahaha.ces..
      ngutuk aku yer nana..
      xpe2.. aku wt lg en3 kutuk ko..

  • kalo pmpn cun nak gedik ak bleh la gak nak trima..
    (walaupon payah sbnrnye)
    tp kalo pmpn buruk (mcm aku) gedik lak..
    adesss..
    mmg aku rase menyampah nak mampus!!! hahahha~~
    .-= nanajoe´s last blog ..Download Lagu Tema Official Piala Dunia Afrika 2010-K’naan David Bisbal HD =-.

    • klau ko gedikkkkk,
      aku rase aku kasi ko penampor 100 kali bg sedar diri!ahaha

    • hahahah~`
      kalo aku gedik, aku serah pipi kat ko wei!~
      bg ko lempang jew aku..
      ak pon xrela!! hahaha~~
      .-= nanajoe´s last blog ..Download Lagu Tema Official Piala Dunia Afrika 2010-K’naan David Bisbal HD =-.

    • nasib bek ko serah suh lempang..
      klau ko suh ehem2, aku suh incik **** wtkan.. sape 2 ?
      ko tau sape dia..ahaha.. gelak guling3.

    • EEEE gatal nya abg batman… huhuhuhhu pikir lain yer… ahaks.. btw nper ya jarang update??
      .-= A-Y-I-E´s last blog ..Who is the owner of Millatfacebook? =-.

    • bkn aku weh..aku ckp nana.. ko ne cpt jer ayie….

    • hahahhaha… xmo la marah yer abg batman.. nper jarang update blog kamu ni?? soalan kedua aku .. huhuhh
      .-= A-Y-I-E´s last blog ..Who is the owner of Millatfacebook? =-.

    • update blog?sape yg jrg update blog sbnrnye ayie? ahaha…1 hari aku update 3 en3 weh..

    • hahaha.. 2la nizam..aku pun pelik sbb en3 aku sentiase ade je..hehe.

  • dah bnyk berhadapan dgn perempuan gedik… memg banyak belambak2.

    • tau xpe..sng nk kenalkan..

  • macam banyak pengalaman je berhadapan ngn orang2 gedik..hahaha..

    sy tak gedik kot. haha :p
    .-= nur hidayah´s last blog ..Aku memang tak pandai menyimpan duit. =-.

    • hahaa.. kot jer?

  • hahaha.. biase la..pengomen tegar aie ske mendapatkan num 1..hhe

  • gendang gendut tali kecapi, lari topik~ ^^
    .-= encik tikus´s last blog ..Selamat Hari Raya ! =-.

    • hahahaha

  • weh…gedik ar n3 ko ni…wakaka

    btw…ko punya ni pakai wp ke blogspot…?klu wp aku tak tau arr klu2 coding dia lain…pasal tu tak jadi kot…kene tanya yg pakai wp jgk … tuk koding nuff float tu..
    .-= mario´s last blog ..pangkin4rest dot com (edited) =-.

    • owhh..patut la.. aku gune wp rio.. xleh ker?ahahha.. btw, thx sbb menjwb soklan aku 2..hhe

  • haha ;D terbaek lah ! haha ;D cuma tak boleh blah yg part kamera tue. haha ;D nsib baik tak pernah buat semua tue =.=”
    .-= mysara newrie´s last blog ..My Nuffnag Performances & Cara Nak Ping Blog Di Geng Blogger =-.

    • ahahaha.. yeke xpenah buat? ntah2 bru lepas tp terbantut utk mlm ne?hikhik

    • hahaha.. bkn aku nk mengate bro tp e2 bende yg mmg betul..
      tp bkn sume la cm2..hehe..

  • yg gedik mmg perempuan
    klo aku jumpa lelaki gedik mmg kena pijak la
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Mengimbau Kenangan Cuti Sekolah =-.

    • wan, ader juger lelaki yg gedik tp spesis yg nk kater pompuan, x bpe pompuan, nk kata laki x bpe laki…. spesis kenfius tuh kotslaaa….
      .-= akuzle ayu´s last blog ..Sedihnyer…. Al-fatihah!! =-.

  • uhuiii…. darkbatman, sy neh boring jugerlaaa jadi org yg x gedik… tetiba rasa mcm nk gedik…. eheheh, jadi ker x yea??
    .-= akuzle ayu´s last blog ..Sedihnyer…. Al-fatihah!! =-.

    • hahaha.. nk gedik tang mane 2?

    • erhhhh, ader part2nyer juger ker, aie??
      .-= akuzle ayu´s last blog ..Sedihnyer…. Al-fatihah!! =-.

    • ahaha..yela..
      nk gedik kene pilih yg mane satu berkenan di hati kan?

    • kalo gitu kne pk dlulah gamaknyer, aie…

      err, kiter nk tnya…. naper entry kiter yg baru x kuar neh yea? kne setting aper2 ker, aie?
      .-= akuzle ayu´s last blog ..Sedihnyer…. Al-fatihah!! =-.

  • aie.
    naddy gedik tak??.
    tak gedik kan? kan? kan?.
    =))
    .-= naddy´s last blog ..~ tayang harta lagi ~ =-.

    • ahahah.. xde lg takat ne..
      ade rase nk mengedik ker?hhe

  • hehe part kamera tu best.. lepas ni nak kenal perempuan gedik bawak kamera je la..kalau dia betul2 gedik mesti senang nak ngoratkan :p
    .-= Fitrihadi.com´s last blog ..(Rahsia) Rumah & Teknologi Dalam Filem IRON MAN Yang Tak benar! =-.

    • hahaha..seyes betul..
      leh masukkan lam tips mngorat ne fitri..
      sbr jelaa..ahah

    • erkk saya ni jenis pemalu dan segan ar.. mana pandai nak ngorat2 ni haha
      .-= Fitrihadi.com´s last blog ..Kenapa Yahudi Bijak? Selain Tak Hisap Rokok Yang Dicipta Diorang… =-.

    • hahaha..
      bro, leh caye ker ko malu2??
      soklan bonus ”ko dh kapel lom”..
      klau lom, bleh aku pomot kan..hehe..
      gurau jer fitri.

  • ada yang gedik tapi tak tau dr sndri gedik..tuh yang tak tahan tuh..hahahaha

    nape skarang slalu fokus pasal perempuan bro?macam mane ngn kaum2 adam nih..hahahah

    • hahaha.. ade ker yg cm2 ruti?
      erm skg aku ske fokus pasal pompuan sbb aku tgh kering idea nk wt utk yg lain.. hehe.
      nt aku update utk fitness lak.. saje bg korg2 enjoy dlu psl pompuan ne.

  • say no to perempuan yang gedik’s.
    .-= zikeryhassan´s last blog ..[TOPIK] Sebab Kenapa Aku Tak Suka Kepada Cuti Panjang. =-.

    • yeah!! agree bro..

  • pening tgok pompuan gedik ni..apa2 pun cantik pic tu..
    .-= fadzihani´s last blog ..SABAR SEORANG ISTERI………………………. =-.

    • ahhha..same pompuan pun pening gak ker? 2la.pic 2
      gile mantap.. xtdo lena dibuatnye..heh

  • lelaki pn boleh jadi gedik….boleh..boleh..boleh…
    .-= Masturah Idrus´s last blog ..SAMPAI BILA NAK BUAT ENTRI PASAL VIDEO *SESKS MEREKA? BOSAN. =-.

    • katakan..Oh!tidaaakkkkk…..hehe

  • oh, tak suka layan permpuan gedik..err
    .-= serol´s last blog ..Jom tengok worldcup =-.

    • smer la kite…:)

  • ehhh ingat laki suke pompuan gediks.. hihihi
    .-= Nina’´s last blog ..Kekasih Curang =-.

    • hahaha.. ade yg ske n ade yg x ske nina..
      manusia ne cam pro n kontra..

  • saya dibawah radar kot. no one can ‘see’ me

    With Love,
    HazzySuperb

    • aahaha.. cmne 2?

  • saya rasa saya nie dalam kategori wanita sopan, masa bujang2 dulu ramai tau yang nak kawan ngan saya tp saya nie seorang yang setia (puji dr sendiri lah pulak)… so kepada lelaki2 di luar sana termasuk darkman sayangi wanita di samping anda… hehheh, leh ker tu?
    .-= yus´s last blog ..Demam Denggi – hari kedua =-.

    • hahahaha.. thx utk nasihat 2… sy sentiasa syg wanita2 di sekeliling saye.. heh! erm, skg ne bkn sng nk mncri pompuan yang memenuhi ciri2 bersopan 2..hhe

  • nasib baik saya jenis x suka bergambar..hahahh..
    .-= ReD´s last blog ..~ TOLONG AJAR ANAK ANDA BERDIKARI JIKALAU TIDAK MAHU MEREKA MENANGIS DI KEMUDIAN HARI ~ =-.

  • bhahahhaa….
    entry yang cambest….kekeke….
    aniss nak komen panjang2 lah macam entry kamu…. :P

    ha…
    kalau LELAKI…KACAK…MASKULIN…
    macam mana pulak???
    adakah dalam kategori GEDIK juga??
    atau dalam kategori PERASAN ataupun PERASAAN semata-mata???
    haha..jawab ye pokcik….

    [menaip sambil gelak guling2]
    =))
    .-= anissOlala´s last blog ..CONTEST nak menang BLACKBERRY :: last minute… =-.

    • hahahaha..
      anis mmg nk kene penampor ngn aie..
      Lelaki.Kacak.Maskulin..
      e2 tagline utk mereka yang nak cri info2 dlm
      blog aie.. kot2 terjumpe tips2 utk mereka tampil kacak..
      xpcye salah sorg peminatnye adalah ”roy”. ahaha.
      gedik ohh tidakkk.. sgt x ske yer..hehe

    • bhahahaha….

      alaa…
      sajeje dok usik2 pokcik yang xbrape kacak n maskulin nih….
      walaupun tagline die macam tuh….
      kekekke…..
      xkuasa i taw…

      eh2…
      roy xde disini iye….
      harap maklum…
      hahaha….

      kamu tak berapa gedik…
      just perasaAn je….
      bhahahhhaa….
      =))
      .-= anissOlala´s last blog ..CONTEST nak menang BLACKBERRY :: last minute… =-.

    • hahahaha..
      perasan 2 tanda2 nk bertukar menjadi gedik..eww…xsanggup..ahaha
      erm.. nanti aie roger2 roy…suh menempek sini.heh

    • bhahahhaha…. :D

      pasnih aie d cop gedik lah nampaknye…
      aaauuwww!!!!
      i like….
      ENcik Maskulin GEDIK yang Kacak….
      hahhaha…
      Kacak ker????

      gambar kat “ym” memang perasan….
      hahhaa….
      .-= anissOlala´s last blog ..CONTEST nak menang BLACKBERRY :: last minute… =-.

  • owh mmg ak jnis bkn gedik..ekeke..

    • hahah..bgs3

  • no komen………….. takut ader yg terasa…apapun, kekadang rase sedikit rimas pd yg terlebih gediks……..
    .-= Nadia Ar-Rumaisha´s last blog ..susah sangat ke nak jujur =-.

    • eni sekadar en3 santai xde niat utk wt sesiapa terase..heh.
      cuma sekadar renungan mana tau, ade yg akan menerima n berubah?hehe

  • tq aien..laki ske layan biasenye utk nk seronok2 jer..
    nk lebih2 2, rase nye jrg kot?ahha

  • ahahaha.. ape yg best nye 2?

    • hahaha..lariiiiii..

  • ehhh, nand kenal ehh alien ne?

  • eh nand gedik ker? ahahahha..
    perasan 2 sume org mesti ade nye tp
    klau lebih e2 yg payah nye..hehe

    • hahahaha….
      mulut puaka? guys, sile lari sume..ahaha..
      xdela.. gurau jer nand. ganas sbb lom jumpe
      lelaki yg dpt melembutkan nand lg 2..nt dh jumpe
      sume nye bertuka..hehe

  • hahahaha.. 2 laki yg mmg gatal x ingat dunia..

  • hahah.. xbek tampo2, nt kene masuk penjara..