DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Anlene- Bagus untuk Tulang anda

Saya sangat suka menyemakkan diri dalam setiap event walaupun saya dahpun tahu semestinya ianya sangat membosankan. ahaha. Baru – baru ini, anlene ada membuat promotion untuk membantu mereka yang mempunyai masalah tulang yang rapuh ataupun lebih dikenali dengan osteoporosis.

Risiko yang paling tinggi untuk tulang rapuh aka osteoporosis ini semestinya kaum wanita sebab itu Dato Michelle Yeoh dipilih untuk menjadi duta Anlene. ahaha. Ada logiknya kan? Kenapa wanita lebih berisiko? Wanita mengalami monopause oopsss isu sensitif ini. Tutup muka jap! heh!

Apabila wanita monopause, hormon estrogen erk sila baca dengan gigih yer. hehe! akan menurun dengan signifikan dan akan kehilangan 2%-3% berat tulang setiap tahun dan akan berlarutan sehingga 10 tahun. Fuhh, lamanya!!

Cuba memahami penerangan Anlene guy dengan khusyuk! ahaha

Sesi Anlene kali ini bukan setakat memberi info berguna tetapi ada menyediakan machine untuk melihat tahap kerapuhan tulang anda. ”Alhamdulillah, saya bebas dari masalah osteoporosis!” yehaa!!!

”Dik, mana cukup 1 cup saja”

Setelah bosan aka kepenatan, apalagi ”Kita Minum Dulu”. ahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

Tentang Penulis

Fulltime Blogger

» Lihat semua kiriman yang dibuat oleh

« Artikel Sebelum Ini

18 Komen Telah Pun Ditulis Setakat Ini

  • huhu,tidak tahu menahu pasal tulang nih, tapi anlene memang bagus untuk tulang. thanx bro for the info
    .-= encik tikus´s last blog ..Fakta Menarik Di Dunia ! (Part 2) =-.

  • anlene mmg bgus tapiiiiiiiiii susu nespray lagi sedap! haha ;DDD
    .-= mysara newrie´s last blog ..[Tutorial] Bagaimana Mengelakkan Blogwalking Palsu? =-.

  • bagus erk…maen minum je sbb mak dah xbg minum dutch lady slalu..
    .-= keyyah´s last blog ..Friendly Blogger =-.

  • ape yg menyemaknya..elok la tu..
    .-= oya´s last blog ..meet datuk siti nurhaliza… =-.

  • tp anlene tak bape sedap…minum milo je bole tak?
    .-= syida´s last blog ..Kucing Tersepit =-.

  • Cett… dia cuba mengurat pulak amoi tu… tapi la kan.. memang bagus la sebab ko datang sana sini event..Ko ni dah macam redmmummy pulak.Huhuhuh
    .-= A-Y-I-E´s last blog ..7 perompak dicekup =-.

  • wah bagusla cik darkbatman ni buat iklan pasal anlene..sy pon minum anlene bagus utuk tulang n kesihatan
    .-= hafizsidah´s last blog ..Sokonglah barangan buatan Malaysia… =-.

  • weeee..

    dah lama stop mnum anlene..hehehe..
    ni nak mula mnum blik la..tapi yg cekelat punya prisa..
    baru best nk mnumnye..
    ngeehehehehe
    .-= Rama2Ungu´s last blog ..Demam! =-.

  • ade 1 pek anlene dok atas petiais dkt 2bln kot..huhu..
    .-= Blabberina´s last blog ..ALEXA RANKING TIPS #3 =-.

  • ko mmg elok amek tu wei…
    ko da tua…hahaha…kang reput tulang mcm mane nak……..tettttttt~
    pkir sendri…muahahhaha~~
    .-= nanajoe´s last blog ..wanita cantik selalu curang? =-.

  • mak cik qiqi suke le minum…cik qiqi nie.,..sebut je pasal SUSU…
    sume jenis susu cik qiqi xmnum.
    kecuali tembikai susu,coklat susu…ekekkekeekee
    .-= cik qiqi´s last blog ..Mee MagGI mEMudaRAtkaN? =-.

  • eiyda mang salu minum Susu Anlene ni setiap mlm b4 tidur…doc da sarankn..kn minum susu..huhu…seb bek la rs die sedap..kalo tak?? wekkss..tamau nyer minum…hehheh

  • adakah ini advertorial? ko da dapat advertorial ke darkbatman? jeles siot!!!
    .-= aidi-safuan´s last blog ..Makan lagi di Keep Slim? Kali ni dengan Noniswara pulak =-.

  • nanti bila dah kerja saya akan minum susu Anlene tiap2 hari…=)
    .-= nursarah´s last blog ..Iron Man 2 vs IP Man 2. =-.

  • bgus-bgs…tapi awe tak suke minum susu tepung….suka susu segar…huhuhu…sebab susu tepung nak muntah lah minum…
    .-= Hawa´s last blog ..Akhirnya Putera Berjayan menawan hatiku… =-.

  • daku tak minum susu sbb dia putih :)
    .-= DaHLia´s last blog ..True Woman Story ; Women are clever. Don’t mess with them. =-.

  • sye pon br je start minom susu anlene sebab rs dri ini da semakin TUA n ble bgn pg je tulang kaki nie berbunyik2 da mcm cite ali baba bujang lapok tuh…”ha tula bunyi tulang kande reput bkn kande pemalas..”

  • hari tu try jugak minum susu coklat anlene. Tapi bila minum anlene. Asyik lapar nak makan je. Naik satu kg je. Dari 48 ke 49. Sekarang ni dah stop minum anlene . Minum susu segar pulak. Minum susu segar takde apa 2 biasa je. Tapi campur dgn milo sikit. Sebab tak suka minum susu putih