DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Kategori Artikel : MilkADeal

Potongan 50% untuk cupcake yang comel lagi sedap!

 

Salam semua…

Dah lama rasanya saya tak berkongsi dengan anda mengenai tawaran yang best lagi mengancam dari MilkADeal. Yelah, siapa yang tak suka membeli belah dengan diskaun kan?? Tapi dengan MilkADeal kita dapat boleh dapat macam-macam dengan potongan harga berbaloi-baloi! Kehkehkeh!

 

Hari ni saya usha lagi website MilkADeal, yelah nak juga lihat tawaran menarik sepanjang minggu ini kan. Jeng jeng jengg… mata saya tertarik pada ini…

6081727416_d247a42039_o

CUPCAKES!!! Kenapa mesti cupcakes? Memandangkan sekarang ni kita masih lagi dalam mood Syawal, ramai yang buat rumah terbuka kan. Jadi saya rasa cupcakes mungkin menjadi pilihan anda untuk dijadikan pencuci mulut semasa rumah terbuka. Kehkehkeh!!

 

196577_136683009737042_134065446665465_241301_8145685_n

Kali ni MilkADeal ada tawaran hebat kepada semua peminat cupcake! Potongan separuh harga untuk 12 red velvet cupcake atau 12 magnolia cupcake dari Little Patisserie woohoo!!!

 

189484_135169696555040_134065446665465_231829_6796317_n

Bukan setakat dapat separuh harga, malah cupcake yang ditawarkan di bawah deal ini dihias mengikut permintaan! Wah wahh.. bukan setakat boleh buat pencuci mulut untuk rumah terbuka, cupcake ni juga sesuai dihidang untuk majlis hari jadi atau hari bersejarah anda.

 

189988_135170083221668_134065446665465_231843_7052026_n

Cupcake yang dibakar segar di Little Patisserie sememangnya halal dan ia dibuat menggunakan bahan-bahan berkualiti! Jadi apa tunggu lagi? Hanya RM20 untuk 12 red velvet cupcake atau 12 magnolia cupcake (salah satu). Rebutlah peluang sekarang sebab harga biasanya RM40 tau! Kehkehkeh!!

 

Capture

RM20 instead of RM40 for a Dozen (12 pcs) of Red Velvet / Magnolia Cupcakes from Little Patisserie, Kota Damansara. HALAL [50% OFF]

 

Jangan tenung-tenung lagi, jangan lihat-lihat lagi, klik link di atas dan beli deal ini sekarang juga atau anda yang akan makan hati di kemudian hari! Kekehkeh!!! Klik link di atas untuk membaca syarat-syarat dan cara-cara untuk beli deal hebat ini!

 

P/S : Dah beli cupcakes tu kongsilah dengan saya. KEHKEHKEH!!!

Incoming search terms:

Masih sempat nak bergaya untuk bulan Syawal ini!

Salam semua…

Wahh rasa macam dah lama aje tak share dengan anda semua mengenai promosi hebat yang ada di website MilkADeal. Dari tadi saya asyik usha website MilkADeal, banyak betul offer pasal makanan dan juga penjagaan rambut!

Zaman sekarang ni ramai yang mengadu kat saya mengenai servis salon yang mahal. Haiyaa nak rambut cantik kenalah berkorban sikit ye tak? Kehkehkeh!! Tapi, kalau ade promosi hebat dan diskaun berganda mana boleh lepaskan peluang kannn…

Sebab tu saya lebih tertarik nak share dengan anda mengenai diskaun 64% dari salon Bless & Bliss Hair Studio! Whoaa tawaran hebat tuh!

 

2011-Asian-Hairstyles-Trend-4Picture credit to Google.

Nak bergaya dengan style rambut 2011??? Yeah, memandangkan syawal baru aje bertandang selama 4 hari, maka anda masih sempat untuk buat rambut dan bergaya sakan di bulan penuh kemeriahan dan kesyukuran ni.

Untuk dapatkan diskaun hebat 64% untuk Hair cut + wash + blow , lawatilah laman web MilkADeal. Haaa tawaran hebat kan???

 

RM25 instead of RM70 for Hair Cut + Wash + Blow by Leading Stylist at Bliss & Bless Hair Studio, Kota Damansara [64% OFF]

 

6092468278_b87b8e4f7c_o

Apa yang anda akan dapat dengan hanya RM25 ??? Macam yang telah saya nyatakan di atas, dengan RM25 anda boleh dapat 3 servis terbaik oleh hairstylist berpengalaman iaitu servis Hair cut + wash + blow .

 

6092468520_492088bc1b_o

Yang paling best, dengan harga RM25 itu juga, produk berkualiti SCHWARZKOPF & SEAH akan digunakan, khas untuk rambut anda! Wahh memang best! Tawaran ini juga terbuka kepada lelaki dan perempuan okay!!

 

6091929303_40c1536a8e_o

Salon Bliss & Bless Hair Studio yang terletak di Kota Damansara.

 

Jadi kalau anda berminat dengan offer dari MilkADeal ni, jangan lupa rujuk dulu syarat-syarat nya DI SINI. Rebut diskaun hebat ini sekarang juga! Nanti dah melepas ada yang makan hati. Kehkehkeh!!

 

milkadeal

KLIK GAMBAR DI ATAS UNTUK MAKLUMAT LANJUT.

Incoming search terms:

Cantik menawan di pagi raya.

Salam semuaa…

Sedar-sedar dah lebih seminggu kita berpuasa. Lebih kurang tiga minggu aje lagi kita akan menyambut kedatangan Syawal. Masa hari tu lah semuanya nak bergaya dengan baju raya. Tapi kalau baju aje cantik, tuan punya badan pun mesti nak cantik jugak kan? KEHKEHKEH.

6017514182_f0de10f494_o

Amboii makin jelita pulak pelakon wanita yang sorang ni. Siapa lagi kalau bukan Anne Ngasri. Walaupun dah jadi mak budak, tapi kecantikan tetap tip top! KEHKEHKEH.

Mari rapat mari dekat semua! Wanita aje lah ye. Kehkehkeh! Mari semua saya nak share dengan anda semua macam mana anda boleh kelihatan jelita macam Anne Ngasri. Tambahan pula raya dah nak dekat ni. Mesti semua teruja nak kelihatan cantik, manis, jelita kan kan kan…

35611_174979585870022_174768859224428_427311_935508_n

Para wanita dan gadis-gadis di luar sana boleh lah ke Aleema Beauty Solution untuk rangkaian produk dan perkhidmatan facial yang sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Konfirm jelita di pagi raya, nanti tak lepas mata-mata yang memandang. Kehkehkeh.

281976_230386933662620_174768859224428_770082_8040898_n

Untuk perkhidmatan facial, spa dan lain-lain tu, boleh lah terjah Aleema Beauty House yang terletak berhampiran Wangsa Walk. Wahh tengok lah gambar di atas, nampak sungguh selesa ye beauty house ni. Anda yang nak buat facial pun mesti feeling habis. Kehkehkeh.

163807_174950195872961_174768859224428_427195_5760168_n

Produk yang digunakan Aleema Beauty bukan sebarang produk, semestinya produk yang berkualiti dan selamat untuk kulit. Artis pun percaya dengan Aleema Bauty tuhhh… Tambahan pula staf Aleema Bauty semuanya yang terlatih.

Tapi mesti ada yang tanya, “tak mahal ker?”  Maklumlah… bulan puasa ni, kenalah menyimpan duit untuk perbelanjaan raya, ye tak? Mana nak belanja seharian, mana nak beli baju raya dan kuih raya? Kehkehkeh… Senang je. Dengan MilkADeal, anda boleh nikmati potongan hebat!

asss

Dengan harga hanya RM59 anda boleh menikmati :

  • Signature Facial
    Toning & Firming Radio Dermal Treatment
    Eye Treatment
    Ear Candling
    (Optional) RM100 Facial Package Voucher

Wahhh tawaran lumayan tu! Berbaloi-baloi. Bayangkan anda dapat potongan 88% tuh… Rugi tau kalau lepaskan peluang keemasan ni. Peluang macam ni bukan selalu ada. Kehkehkeh. Lebih-lebih lagi tawaran ni datang tepat pada waktu.

Untuk nikmati diskaun yang memang woww ni, anda semua hanya perlu ke website MilkADeal dan beli deal Aleema Beauty ni. Tapi kena cepat tau! Tawaran voucher ni akan tamat lebih kurang 4 hari aje lagi. Cepat-cepat dan kelihatan cantik menawan da bomm di pagi raya. Kehkehkeh.

KLIK SINI :

RM59 instead of RM498 for 90 mins Signature Facial + Toning & Firming Radio Dermal Treatment + Eye Treatment + Ear Candling + RM100 Facial Package Voucher from Aleema Beauty, Wangsa Maju [88% OFF]

Incoming search terms:

Muka Surat : 12Depan »