DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Duit Adalah Kuasa Cinta l Hello Money..

 

Salam semuaa..

Pernah tak anda terfikir sehari tak jumpa insan tersayang rasa macam sebulan lamanya? Haaa, saya pernah! Sesiapa yang sedang bercinta atau dalam fasa bercinta mesti faham maksud saya.

 

Sama seperti hubungan saya dengan anda, anda dan anda yang sedang membaca entri saya sekarang. Wohoooooo! Tak lengkap kalau tak baca entri darkbatmankan? Kehkehkeh!

Satu soalan ”berapa kerap anda ucapkan i love u pada mereka yang tersayang?” Berapa kerap anda sanggup telefon mak dan ayah tersayang hanya untuk bertanyakan khabar? Haaa, mesti sebulan belum tentu sekalikan? Wahahahaah kantoi!

 

Bukan apa, saya faham sekarang ini dengan facebook saja kita boleh luahkan rasa hati kita tapi sebenarnya PERASAAN itu takkan sama! Mana nak sama bhaiii! Dengar suara dengan tengok tulisan dua tiga kerat. Suara boleh melembutkan hati yang panas wooo! Kehkehkeh!

 

Setakat menaip dekat twitter dengan sms hmm berfikir sejenak. Katalaahh tengah bergaduh dengan insan kesayangan ”cube anda hantar sms sekali rasanya boleh ker dia terus termakan pujuk” Mestilah TIDAK! ”Cube kalau anda hanya telefon dan menyanyi dalam masa 2 minit” Yang mana pilihan anda? SMS  atau Kol? Sendiri fikirlaahhh yer! Kehkehkeh!

 

”Nak sms ini rasa macam tak lepas perasaan di hati setakat sekali menaip hanya 160 patah perkataan jer, nak kentut pun tak lepas! Kehkehkeh!”

 

Mungkin ramai yang ambik mudah tapi sebenarnya dengan hanya 1 panggilan ”orang miskin boleh jadi kaya, anak dara boleh jadi mak janda, benci bertukar sayang”. Macam mana tuuu? Hello Money! Phone calls!

Tapi kali ini apa yang menariknya dengan hanya melakukan panggilan sahaja, anda mampu mendapat durian runtuh RM50 000! Tak percaya? Masuk sini  http://www.xpax.com.my/hellomoney.html. Arrrgggghh gile gempak!

 

Hanya membuat 5 panggilan domestik sehari, anda berpeluang memenangi hadiah mingguan dan lebih kerap anda membuat panggilan, semakin hampir memenangi hadiah wang tunai RM50, 000! Wallaweh! Banyak tuu!

 

Tempoh panggilan hebat ini hanya sebulan jadi anda hanya mempunyai 4 minggu iaitu 6 Jun – 12 Jun 2011 untuk minggu pertama, 13-19 Jun 2011 untuk minggu kedua, 20-26 Jun 2011 untuk minggu ke 3, 27 Jun – 3 Julai 2011 untuk minggu ke 4.

 

 

P/s: Hanya sepatah perkataan daripada mulut lagi berharga dari 100 perkataan via text. Sama seperti 1 ungkapan peribahasa lagi menyenangkan daripada 10 perenggan perkataan biasa. Kehkehkeh! Nak kaya cepat jom klik http://www.xpax.com.my/hellomoney.html untuk peluang menjadi Jutawan Hello Money!

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

Tentang Penulis

Fulltime Blogger

» Lihat semua kiriman yang dibuat oleh

« Artikel Sebelum Ini

21 Komen Telah Pun Ditulis Setakat Ini

  • entri + promote… gud2…

  • fuuh…ni iklan lagi erk bro..best2..aku skang xde awek so kredit aku utk family dan kawan je.. =P

  • Tak pakai celcom lah.. Huhuhu..

  • aku dah amalkan sejak bercinta sampai dah kawin dah ucapan “i love u & miss u syg” wajib setiap kali antar SMS.. paling kurang sehari 5 kali.. hehehe

  • hehe igtkan pesanan dr love je. skali dgn advert skg ni, mantap2. hehe

  • Promosi yang hebat lu bro untuk celcom…. :)

  • wow….

    i bukan pengguna celcom. my dad plak pakai DiGi. hahahha

  • speechless la ngan entry aie ni…kejap ada kejap tenggelam…mana pigi???

  • owhhh
    entry promosi nih
    hehehehe
    aku xguna Celcom
    :-)

    Review Filem Rasuk

  • ceh..hampir tertipu aku..ingt entri jiwang2..hahaha..kawe pkai line skrg..

    Entri Ngetop Manchester United datang Malaysia 3 Julai 2011 | Yahoo!

  • leh jadi jutawan muda :)

  • hahhaha..sekali darkbatman buat iklan daaa..

    huhu….

    eh..yg call nyanyi 2 3 minit tu..selalu buat ekkk??

    hahhahhaha..

    bak kata zee avi..
    kantoi !
    :-p

  • suspen!!

  • keh keh keh..
    manyak pandai la lu.. ^^

  • hoho..sms dengan call. lain feelnya..

  • wakkaka, pandai giler mix. Tiba2 dah masuk sal xpax pulak. Tapi kadang–kadang susah nak cakap. Tak keluar ayat tuh, better text. hahah

  • agak menarik tu…

  • steadylah….dah makin power sekarang…advetorial je…bukak plak contest menang smartphone…hehehe

  • mana ada segampang dengan cara begitu dengan hanya pangilan dapat ringgit.brother!

  • [...] hari penyampaian hadiah RM50,000 oleh Celcom kepada pemenang promosi Celcom yang terbaru iaitu Hello Money. Wahhhh saya pulak yang berdebar-debar. Persoalannye, saya ke yang menang duit RM50,000 tu?? [...]

  • Boleh tak sertai promosi ni, saya terpaksa bertaruh duit untuk membuat panggilan agar dapat hadiah tu. Biasa tak buat panggilan sekerap tu pada orang tertentu. Salam untuk para ilmuan islam terutama Tuan mufti dan jakim, tolong bantu saya kerana rasa geram sangat nak rebut RM50 000. Wow, banyaknya!!!!