DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Fesyen Baju Lelaki 2012 Terkini

 

Salam semuaa.

Mungkin ramai dikalangan anda yang mencari koleksi baju yang sesuai untuk digayakan setiap hari tetapi masih mencari fesyen yang lebih trendy dan terkini. Kali ini, saya kongsi fesyen lelaki 2012 terkini supaya anda boleh lebih maskulin. Kehkehkeh!

Polo T Shirt tampak ringkas tapi menonjolkan elemen keseksian dan bergaya walaupun hanya plain design.

Kemeja seringkali dipadankan dengan lelaki korea tetapi ramai di antara kita yang terikutkan fesyen korea tanpa sedar kemeja sebegini menjadi pilihan terkini di Malaysia.

Cara nak memilih baju kemeja yang sesuai, anda boleh masuk kat entri Tips memilih kemeja lelaki.

Trend fesyen lelaki selalu dikatakan sedikit perlahan dari gaya fesyen dan trend wanita tetapi ada betulnya. Kalau dikaji, online shop perempuan jauh berlambak dari online shop baju lelaki. Bukti? Buka jerlaa facebook kaum perempuan mesti penuh dengan aktiviti shopping setiap hari kat wall dorang. Tak perlu bukti kukuh kerana Facebook ada jawapannya. Kehkehkeh!

Fesyen Jaket ini jarang dipakai untuk lelaki Malaysia tapi walaupun negara kita sejuk panas takde musim tapi K-Pop punya penangan jangan dipandang remeh. Walaupun panas tetap menjadi pilihan untuk kelihatan Kacak di bawah terik matahari.

Last but not least, kemeja kasual yang menjadi pilihan saya dan seringkali juga saya sendiri gayakan pada setiap event. Walaupun mungkin sedikit kurang menonjol terutama apabila body dah mengecut tapi masih nampak maskulin sekiranya memilih cutting yang lebih fit di bahagian pinggang. Lebih segar kalau disesuaikan dengan bangle gelang?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

Tentang Penulis

Fulltime Blogger

» Lihat semua kiriman yang dibuat oleh

« Artikel Sebelum Ini

9 Komen Telah Pun Ditulis Setakat Ini

  • lom ader pemenang ker??
    ga nie..
    http://darkbatman.com/giveaway-darkbatmancom

  • Where can I get the black jacket?? What’s the brand…??

  • Mmg pn laki skg mmg metrosksual! Ahaha! Tp must wear somethg tht really fit to our body jgk la bro! For exmple, i cant wear like the top figure shown. I dont like tht kind of body… U knowww.. Tht bodyy hahahaha.. Normlly i avoid wearing smtg tht catchg people eyes.. Tak mau la.. Bdn ak xda six pck pn nk tgk.. Ceesss segan2.. Hha

  • …*hv

  • ohh sy suke model tu! hahaha XD

  • V neck memang the best … tpi tu lah boleh body kena mantap huhu …menunggu entri pasal bangle gelang ni …

  • Hi Salam Kenal,

    Benjy suda VOTE blog ini di Blogger & Sosial Media Awards
    2012. Mohon bantuan juga untuk VOTE blog benjystanis dalam
    kategori ‘Worst Blog’. Sama-sama membantu secara positif,

    terima kasih.

  • whoa!mmg smart & macho btul ah..hehehehe
    tetiba rasa nk bli..tp xde boyfie la plak..
    mana blh bli ni bro?

  • well,adam tgh busy brwosing website yg offer style2 mcm kt atas ni..ade tak any website yg darkbatman rasa mutu dan kualiti nya bagus dan boleh dipercayai/?boleh share kat blog adam or ur blog sendiri ke..tq ;D