DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Gambar Badan Lelaki Berbulu?

Sejak saya menggunakan getclicky, macam – macam keywords pelik yang digoogle. Antaranya hah gambar badan lelaki berbulu. ahahaha!

Agaknya gambar lelaki berbulu macam mana yer yang diaorang ini cari? hehe! Kalau dorang carik picture berbulu Hugh Jackman rasanya memang patut la kan. Mana lah tahu ada yang nak melakukan senaman membina otot dengan badan berbulu? ahahaa.

Mungkin ker gerangan lelaki sahaja yang mengoogle keywords lelaki berbulu ini yer? hoho!

Atau juga gambar lelaki ini? heh! Gerun pulak bila pandang lama – lama.

Pandangan wanita pastinya berbeza sekiranya badan lelaki berbulu itu adalah lelaki hensem bukan? hehe!

Last but not leastt…Taraaaaaaaaa..

Gambar Abang Armpit yang paling macho! ahaha.!

P/s: Anda lebih suka lelaki berbulu atau suam – suam kuku saja? Pandangan saya, setakat average dan tak menaikkan aroma hangit masih lagi boleh diterima. hehe! Advice? dont forget to shave and shaveeeee owez! Peacee. ahahaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

Tentang Penulis

Fulltime Blogger

» Lihat semua kiriman yang dibuat oleh

« Artikel Sebelum Ini

32 Komen Telah Pun Ditulis Setakat Ini

  • haha.
    dasat tol.
    =_=!

    • 2la.. tau xpe..hoho

  • macam amitha batchan okey per…kahkahkahh

    • uikk.. minat hindustan ka? konpem minat lelaki berbulu ne..hee

  • HAHAHHAHA! tergelak seh! tapi badan hugh jackman memang kagum la. dengan will smith. perghhh…

    • tau xpe.. will smith cam kering sket kan tp mantap otot badan dia..

  • die search badan lelaki berbulu or badan darkbatman berbulu bro?hahahah

    • hahaha bro.. ko wt lawak di petang hari kaaaa?hee

    • lawak sikit jer bro. nak kasi release tension..

  • haha…sape la agaknya yg search keyword tu..hik3

    • bkn ko ker bro? hahahaa

  • adesss mcm pelik je ni, kalau badan berbulu tapi ketul2 x de masalah la

  • eeuww!i x ske sgt klu lelaki byk bulu di bdn..i suke yg suam2 pnye bulu jerk!haha..klu lgsg x de bulu x macho la beb!mcm budak x matang gitew..huhu

    • same goes to me…hahha..suam2 suku..adakah peribahasa ini sesuai dengan entry diatas ek encik aie?

  • tak suka laki berbulu..nak yang licin je ada..heheeh….

    • hawa..nanti togel lak orang tersebut..adeh..

  • LOL, keyword dah jadi entri,haha
    nice one bro
    pasni tak hampa dah demo tuh mari blog nih

  • hurm, macam mana nak buang bulu??huhu

    • cabut satu persatu..

    • hahaha..fi, ko wt lawak ker?btol gak 2..ahahaa

  • alahai aie..fi takesah berbulu ke tak tapi please jangan terlampau lak..siyes memang alergik sket..hahha

    • lame x nampak effie..skali dtg komen mau tergolek2 aie bace..hahaha

  • hahaha~
    bulu itu keunggulan bro..eeeee~
    tpi ade gak yg suke bulu byk2~=)

  • erkk..bagi sy, sikit2 dah la..kalo bnyk sgt bulu, geli la plak..huhu

  • haha xsah la laki kalau xde bulu ;p

  • siapa yang minat akan tangan tinggi2

  • errkk..geli arr..

  • eeeii! geli tngok! hahaha….

  • adakahhh??adakah tayangkan buli ketiak itu seksi….ishhh… kalu badan berketak tayang tuuuu.. still org kata seksi.. tapi kalu tak???hahhaah

  • xmaw byk bulu geliii

  • badan gue pun banyak tumbuh bulu, knpa ya koq bsa gtu??

  • All in all, it appears that light to moderate exercising can help one quit smoking. A walk or jog in the park is free compared to buying patches or other smoke cessation aids. In addition, exercise benefits your general heath as well. Given all these advantages, this seems like a good method to use if you are serious about quitting.