DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Gambar Kucing Gemuk Yang Comel l Giuly Gergasi

Kucing Gemuk yang kini menjadi internet superstar ”Giuly” yang berusia 5 tahun.

Mempunyai berat 6kg. hoho! Gemuk gila…

Menjadi tumpuan setelah gemar melakukan pelbagai aksi yang comel. Kalaulah romeo saya pandai berposing macam ini.

Tidur pun masih nampak cute. Alahai terasa mau penyek2 perut yang bulat tuuu. ahaha..

Now, romeo saya dah berusia 7 bulan, menunggu masa untuk mengawan. Ada sesiapa nak dermakan kucing betina? hehe!

P/s: ORang cakap ‘‘Lelaki suka kucing ini penyayang’‘. Betul ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

Tentang Penulis

Fulltime Blogger

» Lihat semua kiriman yang dibuat oleh

« Artikel Sebelum Ini

33 Komen Telah Pun Ditulis Setakat Ini

  • salam ziarah…haha,betul2 comel….

  • betul la tu lelaki sukakan kucing penyayang…

  • betul ke abg aie “laki suka kucing tandanya penyayang”? adoi. abis kalau saya suka kucing tapi tak suka bulu sebab alergic,tak penyayang? hahaha. alaaa… nak bela arnab mne tau datangnya cinta plak.. hahah

  • yeahhh terbaek bro, ingt nk tambah jugak pix2 tadi, tapi kat sini pon ade nice la,

    Terkini : Kucing Gemuk Popular

  • gemok debok .. haha

    kat rumah nie ada kucing parsi warna coklat .. kalau dekat dah bagi dia mengawan =p

  • aie, cepat jadi personal trainer meow tuh! hihihi

  • Comel giler!!! Rasa mcm nak gomol gigit semua ada! hahahaha

  • wahhh pe2 pon kn kn Romeo lah kucing paling hensem.heeee meh nk bg kucing betina kt Romeo..nm die Romeowww..heee xD

  • sian nyer kat kucing ni mungki dia kena amal makanan seimbang mcm bro darkbatman hehehehhehe tapi comel..

  • comel sgt kucing nih! sampai tio pun terlentang camtu…

    mmg betul…lelaki yg suka kucing org penyayang…untung sapa dapat aie nih!

  • Kira hg ni penyayang la.. aku rasa… :P rasa kat mana?? kat belog..bukan tempat len..ahahaha

  • uuwaaaaaaaaaaaa…comelnyeeee!!!!!!!!!

  • comel comel comel.. rase cam nak picit2..
    pastu amek gambar buat muke contro macho.. hahahaha… pandai betul dia

  • geraamm tgok!grrr~~

  • darkbatman!!
    wow..bapak besar kucing tuh..
    nway romeo juge hensem!!

    sy juga ada kucing yg makin menjadi2 juge gemuknya..
    boy namanya!!

  • comelnya la kucing tuh,, walaupun gumuk tp cute

  • ye kew??? kalau suka lembu macmana plak???

  • salam brother Dark.
    oh dear… ini kalau bagi tuna 1 tin
    pun tak cukup.. silap2 mintak lasagnia
    mcm garfield.. hu3 haru2

  • syg, i da dpt be digi iphone 4~

  • ish..ish..ish…..geram giler tgk kucing tu!

  • Hamoiii,kucin pun buh nama Romeo..tak hengat!

  • germanya tengok kucing gemok tu..huhu..rasa mcm nak tampar je..hehe..romeo pon hensem jugak, nnti kalau dia kawen, dapat anak mesti kiut2 kan..hehe..tpi kucing jantan ni suka bergaduh, nak tanda kawasan la..kucing2 jantan saya sume hidup x lama..huhu..

    **betul2, org yg suka kucing ni penyayang.. =)

  • aie….geram plak tengok kucing tu…eeeeeeeee

  • aaaaa…..
    comelnya
    mesti sedap peluk2 kan
    comel2

  • comelnya..macam garfield

  • tp kalau “lelaki kucing”..yg tu pak pulisi cari! hehe

    btw,,comel kucing tu!

  • ok, aku tak setuju ngan quote last tu…haha

  • loving jugak ko neh eh bro :)
    ehehe bagusle, aku skng dah tak membela binatang berbulu,
    tukar hobby bela ikan plak haishh

  • uiks.. mcm garfield.. cuma garfield kaler oren.. yg nih kaler kelabu..

    geramnyerr..

  • owh, gem gem nya kucing nie. comel. sure berat nie. hehe/

  • mak ai, besarnye cm kucing garfiel..msti berat nk angkat

  • mak oi!besarnya kucing.saya pun ada 3 baby kucing tak gemuk tapi panjang tau.coz mak diaorang masa ngandung suka makan herba cina.

  • asal kimak sgt mke binatg n geram gle!!!!!