DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Gambar Kucing Parsi Paling Comel

 

Salam semuaa..

DSC_0020

Dah tengok gambar kucing saya paling comel, rasanya teruja tak? Seyes, bila umur baby ini 3 minggu, teruja, geram, segala jenis perasaan bercampur baur sekaligus. Kehkehkeh!

DSC_0019

Kali ini batch flat face tetapi bapak yang sama romeo. Sekali pegang rasa nak penyet – penyet sampai lenyet. kehkehkeh! Punya laaahhh saya geram bila sentuh bulu anak kucing ini. Nama? Opss belum diberi nama memandangkan kebuntuan ramai sangat anak kucing kali ini. kehkehkeh!

DSC_0031

Setiap hari kena tabahkan hati ‘’janganlah sentuh bulu dia’’ Arrghhhhh geram gila dengan kecomelan diaorang. Wahahahahahaa!

DSC_0047

Yang ini pulak kaler kelabu dan paling debab antara 3 ekor.

DSC_0053

The Cutest Ever.. Kehkehkeh!

DSC_0054

3-6 June 2011 ada Pet World Exhibition kat Mid Valley tapi malangnya tak boleh pergi memandangkan minggu ini kazen kawen. Terpaksa pulang ke sana. Tinggal anak. Tinggal Rumah. Tinggal yang tersayang sorang – sorang kat dot dot dot.. Biarlah rahsia. Kehkehkeh!

 

 

P/s: Bahagianya bila cuti sekolah.. Tapi siapa nak jaga time balik kampung ini? Haihhhhhh.. Mengeluh lelama. Kehkehkeh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

Tentang Penulis

Fulltime Blogger

» Lihat semua kiriman yang dibuat oleh

« Artikel Sebelum Ini

26 Komen Telah Pun Ditulis Setakat Ini

  • alahaii, comelnyerr anak kucing tu.. sweet je tengok mate dy.. nak nak!

  • comel kucing hang. kucing parsi ni hidung dia x mancung noh. Kucing aku mancung. keh3

  • xmo grang2 taw kucing..t kna gomoi hehe

  • uncle darkbatman , can i have one ? please please . *winkwink*

  • Super cute

    80

  • comel gile.. bulu2 di special wo…smart

  • aie!nak sekor boleh? =p

  • cantik kucing…. kalo dapat seekor kan baguz…

  • ya Allah comelnya bro. jual tak? RM300? huhu

    • biar betik ko nk beli?

  • nanti ajarlah build up muscle..keh keh keh

  • pehh..comel2..ni kacukan apa nih?

  • nak seko !! gebu gila … huhu

  • memang minat parsi ya bro?
    kasi makan apa ek? ;)

  • argghhhh comel sangat ni napeee…!!!!!
    nak?? nak??

  • kucing eqa yg ritu mati.. pastu arini ilang plak :( sedih gilaaaaa

  • comelnye kuceng geram tgok

  • Gilaaaa ahh comel nyaaaa ! aww~ jelous jelous :D

  • grrrrrr…comel gila…

    nak nak nak….

    bg nama nora dengan elena la..hik3…

  • uish…comelnye…….eiiiii…rasa nk picit-picit….omaigad..omaigad

  • may i have one???

  • I didn’t know this will be my CAT!!!! i love u for this!!!

  • mmg comel tp kucingku nama’putri’lg comel gila n cerdik sgt…..

  • Comelnya… tapi aku tak setuju kalau bulunya tak boleh di sentuh coz tak bolehlah dipeluk… wrrrg geramnya nak peluk dan bawa balik rumah..

  • comelnya!!!!!!! bleh bgi sekor tak!

  • wah!!comelnya……!!!!!!kte pon ade tapi dah MATI!!!!!!!!!!!sian……..teringat plak kat kucing tu……huhuhuhu….