DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Pakaian K Pop Lelaki

Salam semua..

Terfikir untuk buat entri pakaian K Pop lelaki selepas banyak sangat keywords pasal K Pop dalam blog batman gelap ni. Hmm. Demam K-Pop barangkali? Bukan setakat lagu tapi K-Pop juga membawa arus perubahan fesyen dalam industri hiburan.

 TOP bigbang fashion06

 

Korean Fashion Style  on Men S Pants  Fashion Pants  Japanese And Korean Style Of Straight Men

 

Jika anda perasan bintang K-Pop gemar memakai baju berlapis-lapis. Pendek di atas perut dipadu dengan dalaman ‘tanktop’ longgar. Manakala untuk penampilan sehari-hari, kardigan serta jaket unik menjadi lapisan terakhir kombinasi atasan.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

Tentang Penulis

Fulltime Blogger

» Lihat semua kiriman yang dibuat oleh

« Artikel Sebelum Ini

7 Komen Telah Pun Ditulis Setakat Ini

  • tapi kalau nak pakai baju ala-ala K-Pop ni, badan kenalah pop gak kan? itu la.. hihu~ salah pakai nanti jadi lain pulak.

    *terima kasih.

  • Abang Batman kita pernah cuba berpakain fesyen kpop dak? haha! Fesyen ni tak semua orang boleh pakai kan? Sesetengah itu,ada yg nampak janggal. Haha.

    Hanya di korea sahaja kot…sesuai.

  • Fesyen kumpulan Big Bang sentiasa terbaik.

  • fesyen k-pop tampak segar dan trendy tp kalu nak gayakan…hendaklah sesuai dengan gaya kita sendiri agar tidak nampak keterlaluan…hehe ^^

  • Nampak menarik semuanya pakaian k-pop lelaki.

  • fesyen diorang sangat smart. tapi kalau nak try pakai kat malaysia, memang gila la kan. certain mungkin boleh. tapi kebanyakannya tak. malaysia bukan sejuk. kumpulan JYJ pun stylo jugak gaya dia.

  • tak suka kpop..tp suka bju n fesyen depa je…sebab smart n stylo…