DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Pizza Hut 6 Cheese Extreme

48 hours Sticky Post. Scroll down for the latest entries.

Pizza kini kembali dengan resepi barunya. Sebelum ini, saya sangat suka dengan Resepi Big Fish Pizza Hut dan kali ini pastinya saya tidak melepaskan peluang merasai kenikmatan Pizza terbaru dengan 6 cheese yang berbeza.

Fuhh, 6 ekstrem cheese yang meletup! Kombinasi yang cukup mantap untuk membuatkan saya meleleh air liur.

Pizza Hut 6 Premium Cheese adalah gabungan daripada cheese Cheddar, Mozzarella, Parmesan, Provolone, Monterey Jack dan Romano dan kesemua cheese ini mempunyai kandungan gula yang rendah dan kaya dengan calcium.

Campuran cheese Romano sememangnya pelengkap bagi pizza 6 ekstrem cheese memandangkan Keju Romano membuatkan pizza lebih rangup manakala  bagi keju mozzarella terutamanya, kandungannya sebenarnya penawar kepada beberapa penyakit seperti osteoporosis, membantu  mengelakkan breast kanser dan kanser usus selain menyokong otot badan untuk lebih kuat.

Lebih cheese, lebih keenakan dirasai bagi pizza pilihan anda yang boleh didapati dengan A La Carte yang bersaiz sederhana berharga Rm21.00 sahaja. Hoho! Sangat berbaloi dengan tambahan cheese yang tentunya membuka selera anda.

Sekilas pandang saja, hati sudah terpikat. Apa yang bestnya tentang pizza terbaru ini, setiap slice pizza dipenuhi dengan cheese dan sangat sedap dimakan ketika panas.

Thank to to Low Kang Moon dan Nor Aziani Azizan dari Pizza Hut kerana memberikan yang terbaik untuk hidangan kami.

Selain daripada pizza, kami juga dihidangkan dengan pelbagai makanan yang sangat sedap.

This one memang perfect combination untuk dimakan bersama pizza hut 6 ekstrem cheese.

One bite of cheese pizza akan membuatkan anda mahu habiskan semua slice yang ada. Hehe!

Lembut dimulut,rangup di dikunyah! Nom!Nom!Nom!

Seeee, aura kelazatan pizza hut 6 cheese ini pastinya akan membuatkan anda terliur setiap masa.

Pizza Cheese ini boleh add on topping untuk 3 jenis pizza sahaja iaitu Cheesy Hawaiian, Cheesy Pepperoni dan Cheesy Chicken  dengan harga Rm2 bagi regular dan Rm3 untuk bersaiz besar.


Oh, yaa! Bersempena dengan resepi terbaru Premium 6 Cheese, Pizza Hut mengadakan pertandingan “Why You Love Pizza Hut’s 6 Cheese Extreme Pizza” yang akan bermula pada 25 Oktober 2010– 16 November 2010.

I wanna be a Cheeseeee Bob! ahaha.

5 entri terbaik akan memenangi hadiah bernilai Rm2000 hanya dengan membuat entri menyatakan ‘’Why You Love Pizza Hut’s 6 Cheese Extreme Pizza’’ dan mengambil gambar 6 keju pizza pilihan anda sebanyak yang mungkin. Tapi jangan lupa menyatakan kesemua 6 cheese di dalam entri anda.

Akhiri entri anda dengan ‘’Im crazy about Cheeeeeese!”

Can u stand for it? Ohh, Cheesssy….

P/s: Jom sama – sama sertai pertandingan kontes dari pizza hut. Bakat sudah ada cuma perlu kreatif saja. Hehe! Kalah menang adat pertandingan, kalau dah namanya rezeki, hadiah pasti akan anda miliki.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

Tentang Penulis

Fulltime Blogger

» Lihat semua kiriman yang dibuat oleh

« Artikel Sebelum Ini

45 Komen Telah Pun Ditulis Setakat Ini

  • fuhhh menelan air liur baca entri ni bro!

    Panas!! : ENTER

    • hahaha..tau xpe.. ak ne bru post oh gulp.!

  • JOM terjah pizza hut..abang batman mau blanje…jom…

    • yang ni aku setuju….

      p/s: aie, kira aku dah komen ni ek

    • hahhaa.. ko mmg.. bab mkn cpt je..ahaha

    • hahaha.. bro, ko lagi masyukk.. ape kate kate ko banje reramai.. tp aku ingat nt nk banje gakla geng tali barut kak ina.ahahaa

  • Yeahhh..huhu..gemuklah..weii..bak gua sikit..hang kena jaga badan..meh..meh..kita gi makan kat Pizza hut..hang belanja hang tengok kitaorang makan..amcam..hehe..wah nice adv bro..

    • hahaha.. tgk pizza kat depan mate dh xde nk jaga badan bro.. haha..sume dh lesap biler tgk pizza cheese mengelegak.seyes best !

  • Tetiba Rasa Nak Order Pizza Ni… Ape No Tepon Pizza Hut Huh…??? Hehehehe… Nice Entry Bro… Hope U Win This Contest…

    • haha.. tq yer.. btw, ne bkn en3 utk aie masuk kontes.. lom join lg.. celcom pun same..lom wt en3 2.ahaha

  • Sedap nampak pizza..bila lah bandar aku ni nak ada kedai pizza..alahai!

    • weh, ko main millionaire cite ker???

  • sedapnya tengok pizza ni.. melelh air liur. dah la tgh lapar ni

    • hahaa.. sbr2.. jom gi serbu pizza hut ramai2. tp pizza yg ne bile topup add on mmg best gile.

  • omaigod…so yummyy!! nk kn cuba gak ni…heheeh… saya penggemar keju…xD

    • hehe..sile cube..x rugi tambah2 mkn yg add on.meletup

  • perghhh….
    sedapnya pizza tu..!
    terliur jadinya….
    ni yg nak kena gi pizza hut jugak…

    XD

    • heee.. jgnx pegi nt rugi..

  • alamak nampak sodapnya, tapi cheese aja kan tak ada daging or ayam….

    • ade topup add on bro.. yg 2 mmg best giler.

  • damn! seriously droolicious!

    • hehe.. agak best la.. lg2 ngah panasss.

  • urghhh.. terbaik!!

    • biler nk banje bro?hoho

  • hoho..dah terai dah pizza tu..boleh la…hehehehe

    • try x yg add on 2? sedap woo

    • teraaaai…try yg topping ayam tu..hehehehehe…

  • sedap weh.. da la lapaq ni

    • apelg? jom banje aku.hahahaaa

  • kat mana yang leh add on cheese tu aie..?
    haha..lama tak pekena pizza hut ni.

    • ade 3 jenis pizza yg kita leh add on.. bleh pilih mane satu nak..hr 2 aie amek yg chicken chicken.. mmg best!

  • tiba2 lapor pizza..blurpppp!!1

    • heee.. jom pizza, aku blanje ko byr bro.heee

  • sedap sedap sedap!!
    jeles ah!
    nex week nak makan got . (:

  • terliurr sudahhh..xsabarnak p terjah pizza ni..!!

  • woOoOoOo…..setapnyerrr…(^_^)

  • mujo aku tak suka pizza…spegheti pleeze

  • Menguji kesabaran diriku betul! Ohh Pizza

  • Mmm mkn time lapar sgt bolehhhh, tp kalu agak kenyang pasti akan muakkk dan erkkkk erkkkk bluekkkkkk!! Her bt i luv pizza hut!

  • emmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. sedap sgt ne.

  • sedapnye aie………..qiqi smlm baru pas mam pizza…tp yg super supreme n hawaian chicken kalo xsilap..ingt nk mam yg cheese nye tp ble mmikirkn akn mmasukkn lemak2 ke dalam bdn ngn lebei byk, last2 plh yg dua tu..hehehe…sdap x yg cheese tu..huhu

  • smart gilerr laaa pizza ni. aku pun jadi teringin nak makan. excellent ads write up. x sia2 pizza hut choose ngko.

    umah aku dekat jer ngan pizza hut.

  • mak aih,mengancam sungguh pizza nih..ni yg nak cari member tong2 duit beli pizza nih haha

  • all the best for the competition and do check out my entry as well!

    Teh Tarik’s Cheesy Entry! :D

  • OMG! Cheese overkill! :D But very nice photos.