DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Mulakan Diet dengan Bersihkan Kolon

 

Salam semuaa..

 

healthy-colon

Diet yang tak menjadi dan badan cepat letih sebenarnya berpunca dari usus yang tidak bersih. Makanan yang tidak dicerna dengan baik akan menyebabkan pertambahan toksin dalam badan. Jadi, cemana nak buat badan kita ini sihat?

 

Herba Psyllium boleh diambil dengan nasihat doktor. Fungsi benda alah ini membersihkan usus anda selain memberi rasa kenyang yang berpanjangan. Tapi diet macam ini boleh diamalkan 3 kali seminggu jer dan tak melibatkan makanan berminyak juga berlemak.

 

 

P/s: Selain herba ini, anda boleh cuba bersihkan kolon dengan mengambil makanan yang senang nak hadam contohnya lobak merah, epal hijau, oren dan seleri.

Incoming search terms:

Tips kuruskan berat badan part 1

tengok pada tajuk sure korang dh tau kan ape bende yang aku nk ulas kan hari ne..aku bagi tips ne sebab nyer dulu aku ne penah jadi personal trainer..hehe ..kat mane?syhhhh..xleh gtau..haha.sajer la nk share ilmu yang ader kan..klau ade guys yang memang suke follow maskulin 2009, en3 bulan 7 n 9 ade aku lam 2.hehe..promo lak..dh lepas da pun.hahaPada aku, nak kuruskan badan ni, takde la susah mana. Kalau boleh buat 2 perkara ini, insyaAllah boleh kurangkan berat badan dengan cepat.

Incoming search terms: