DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Kucing Parsi l 3 Trio

 

Salam semuaa..

Masa lahir dulu, ada 6 ekor semuanya dibaca versi dragonball. Tapi 3 ekor mati tinggal lagi 3 ekor yang survive. Diberi nama Socky, Romeo dan Junior. Dah besar?

Pejam celik dah 5 bulan usia kucing parsi comel yang dulunya kiut miut. Socky, Junior dan Romeo, baka dari kucing parsi yang saya beli setahun lepas. Kucing yang macam stokin tu nama dia socky. Dulu ingatkan jantan tapi betina. Paling bersih dan paling suka buat sepah kat dalam rumah.

Anak kucing yang mata dia macam puss in boot bulat dan comel nama dia Romeo. Romeo paling manja antara 3 ekor tapi paling malas nak mandikan diri.

Paling garang dan susah nak mandikan. Dah besar, kecomelan tu macam dah takde tapi apa kata tengok gambar romeo masa kecik.

Comelkan? Kehkehkeh!

Kalau dulu, Junior ini paling kecil dan comot tapi dah besar, woooo paling gebu dan lembut bulu dia. Secomel bapak dia. Kehkehkeh!

Nampak besar dan gebu tapi paling pemalu dan pendiam. Kehkehkeh!

Memandangkan saya antara peminat kucing comel dan gebu, dengan rajinnya membuat page untuk Peminat Kucing Comel dan Gebu di mana boleh berkongsi tips dan gambar kucing parsi yang comel bersama. Mana tahu, boleh bertukar baka dan menambah koleksi yang sedia ada?

 

 

More Info: Likes Fanpage PEMINAT KUCING COMEL & GEBU

 

 

 

Incoming search terms:

Vlog Anak Kucing Comel l Romeo Jr

 

Salam semua..

Pejam celik dah nak masuk sebulan anak Juliet kesayangan saya. Paling best, mata dia makin besar, makin bulat dan perut makin boroi. Kehkehkeh!

P/s: Kalau tengok gambar dah nampak best, apa kata kita tengok vlog anak kucing ini dengan lebih dekat. Wohoooo!

Incoming search terms:

Gambar Kucing Parsi Paling Comel

 

Salam semuaa..

DSC_0020

Dah tengok gambar kucing saya paling comel, rasanya teruja tak? Seyes, bila umur baby ini 3 minggu, teruja, geram, segala jenis perasaan bercampur baur sekaligus. Kehkehkeh!

DSC_0019

Kali ini batch flat face tetapi bapak yang sama romeo. Sekali pegang rasa nak penyet – penyet sampai lenyet. kehkehkeh! Punya laaahhh saya geram bila sentuh bulu anak kucing ini. Nama? Opss belum diberi nama memandangkan kebuntuan ramai sangat anak kucing kali ini. kehkehkeh!

DSC_0031

Setiap hari kena tabahkan hati ‘’janganlah sentuh bulu dia’’ Arrghhhhh geram gila dengan kecomelan diaorang. Wahahahahahaa!

DSC_0047

Yang ini pulak kaler kelabu dan paling debab antara 3 ekor.

DSC_0053

The Cutest Ever.. Kehkehkeh!

DSC_0054

3-6 June 2011 ada Pet World Exhibition kat Mid Valley tapi malangnya tak boleh pergi memandangkan minggu ini kazen kawen. Terpaksa pulang ke sana. Tinggal anak. Tinggal Rumah. Tinggal yang tersayang sorang – sorang kat dot dot dot.. Biarlah rahsia. Kehkehkeh!

 

 

P/s: Bahagianya bila cuti sekolah.. Tapi siapa nak jaga time balik kampung ini? Haihhhhhh.. Mengeluh lelama. Kehkehkeh!

Incoming search terms:

Muka Surat : 12Depan »