DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Lelaki Memang Gatal..

 

Salam semuaa..

Lelaki dan perempuan, rasanya ramai dah tau sangat dah bab gatal ini semestinya lelaki. Lelaki memang gatal bukan kerana sengaja nak gatal tapi sebenarnya lumrah, tak gatal maknanya tak lelaki bhai. Kehkehkeh!

Lelaki memang gatal lagi – lagi kalau yang memang tahap wajib kawen, kalau boleh setiap masa nak tengok perempuan seksi-seksi, dedah sana dedah sini biar sampai terkeluar biji mata. Nak kata semua takdelah tapi kebanyakannya termasuk saya sendiri pun sama ”kalau dah perempuan buka sana sini siapalahhh taknak skodengkan”. Rugi bhaiii! Kehkehkeh!

 

Nak salahkan perempuan sebenarnya tak boleh jugak, kat mana – mana boleh dapat cd lucah wooo. Tak perlu cakap pasal cd lucahlaa tapi sebut 3gp hah semua tau petik jari jer, aksi lucah menari- nari.

 

Lelaki ini peka sebenarnya, semakin canggih teknologi semakin galak burung berkicauan. ”Bukan apa kami menyokong kecanggihan teknologi jer sebenarnya” Kehkehkeh!

Tapi perempuan ini naif ”seperti kaki terkena jarum, dah terpijak baru terasa sakitnya” Percaya atau tak, perempuan sekarang ramai yang dah advance. ”advance bhaii” Kalau dulu bukan main payah lelaki nak usik tapi sekarang sekali diusik, pucuk dicita tilam terbentang. Kehkehkeh!

 

Perempuan kena ingat, sebaik mana lelaki, sealim mana seorang insan berstatuskan lelaki ”dia tetap memiliki nafsu”. Nasihat saya satu jer ”jangan sesekali tukarkan maruah anda dengan cinta lelaki”. Cinta boleh beli tapi dara takkan dapat dibeli mahupun dikedai bodyshop. Kehkehkeh!

 

 

Incoming search terms:

Kecik-kecik tunjuk taring nampak???

 

Salam semua…

 

Semalam saya ada membelek-belek kamera DSLR yang adik selalu guna dan bawa ke sana sini. Banyak juga gambar blogger. Rupanya adik ada join mini gathering blogger di Mid Valley lebih kurang seminggu lepas.

 

Satu demi satu gambar saya belek. Kelakar lah gelagat blogger ni semua. Kehkehkeh. Satu kejutan yang saya jumpa dalam kamera tu, ialah gambar-gambar panasssss! Kehkehkeh.

 

 

Bandar Kuala Lumpur-20110529-00202

Wahhh budak kecik mana yang larat usung DSLR besar gabak tuh? Kehkehkeh. Bukan lagi gayanya ambil gambar orang! Kecik-kecik cili padi ye. Jangan disangka budak kecik tak reti tunjuk minat. Kehkehkeh. Jom tengok gambar apa yang budak ni ambil.

 

 

DSC_1500

Oooo ini rupenye keje budak nih! Kecik-kecik dah pandai skodeng! Mungkinkah sebab beliau pernah baca entry Darkbatman Si Kaki Skodeng ??? Kehkehkeh. Setelah puas saya mencari, rupanya gadis manis dalam gambar ni ialah blogger yang bernama Miss Genit.

 

 

DSC_1584Fahmi Mahat

 

DSC_1623

Hah dah ni kenapa? Kehkehkeh. Ini pulak blogger yang terkenal dengan nickname Akmal Hilmi si LELAKI SEKSI. Errr seksi ke? Kehkehkeh. Sebelum ni dah pernah jumpa Akmal ni masa shooting vlog pertama bersama 1tube di Bukit Bintang.

 

 

Bandar Kuala Lumpur-20110529-00191Gigih aje Kyerull berposing. Kehkehkeh.

 

DSC_1586

Eh ehhh Nisa Kay pun ade. Kehkehkeh. Saya percaya gambar ni candid, tapi siapa tak tahu kan aksi Nisakay bila nampak lensa kamera. Cepat aje posing. Kehkehkeh.

 

 

Bandar Kuala Lumpur-20110529-00214

Percaya tak gambar-gambar di atas di ambil oleh anak buah saya yang baru berumur 6 tahun ni? Pada mulanya saya pun tak percaya! Tapi mungkin blogger yang datang gathering di Mid Valley boleh jadi saksi. Kehkehkeh.

 

Beginilah gelagatnye ke hulu ke hilir mengusung DSLR. Suka betol dia ambil gambar. Bila DSLR diambil dari tangan dia, dia merengek minta kamera handphone pulak. Hebat betul! Agak-agak besar nanti ada harapan nak jadi photographer handal tak? Kehkehkeh

 

 

 

P/S : Kalau anak-anak tunjuk minat dari kecil why not kita galakkan? At least dah besar nanti ada extra skill. Ye tak? Kehkehkeh

Incoming search terms: