DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Kenapa Lelaki Curang?

 

Salam semuaa..

Bila entri tentang perempuan mesti semua rasa tak puas hati asyik kena hentamkan. Bila sebut tentang lelaki dan kapel mesti ramai yang fikir ”lelaki suka curang”.

 

Yes, lelaki memang suka curang! Adatlaaa bhaii! Lelaki boleh kawen ramai, perempuan pulak berderet – deret rugilaaa kalau tak memilih. Wahahahaha!

Lelaki ini curang bukan apa dah asyik kena control pegi sana sini dikatanya berdating dengan betina bak kata saya ”Jangan cuba melanggar busut kalau takut digigit semut api” Itulah orang kata jangan bermain kata dengan lelaki kelak termakan diri sendiri. Kehkehkeh!

 

Tapi pernah tak anda terfikir kenapa sebetul-betulnya lelaki curang? Haa, mungkin sebab ada perempuan lain yang lagi cun atau mungkin lagi seksi? Kalau tanya perempuan, mesti jawab macam ini ”“Nama lagi lelaki, memanglah curang! Tak boleh percaya!” Kehkehkeh!

 

Lelaki ini untung banyak pilihan yang datang ”At first kapel suka – suka tapi perempuan ini bodoh bila diberi cinta terus sayangnya sampai Kb Mall yang dicari”.

Pantang lelaki kalau mulut perempuan mengalahkan longkang bak kata saya ‘‘Kalau dah tahu tahi itu busuk, jangan cuba simpan kentut di dalam bontot kelak wanginya sehingga ke hujung gigi” Dah tahu lelaki tak suka dituduh, dah tahu lelaki tak suka diperli, dah tahu lelaki tak suka dimaki bawak-bawaklah berubah diri. Kehkehkeh!

 

”Bukan apa bila buah hati dah lari, sejuta tahun dikesali tetap tidak memadai”

 

 

P/s: Kadang – kadang lelaki kena ingat jangan terlalu mengejar kesempurnaan kerana perempuan ini sentiasa ada yang lebih baik ”Kuota hanya Empat, jangan sampai hidup melarat di tepi jalan tempat kamu merempat”. Kehkehkeh!

 

 

 

Incoming search terms:

Kecik-kecik tunjuk taring nampak???

 

Salam semua…

 

Semalam saya ada membelek-belek kamera DSLR yang adik selalu guna dan bawa ke sana sini. Banyak juga gambar blogger. Rupanya adik ada join mini gathering blogger di Mid Valley lebih kurang seminggu lepas.

 

Satu demi satu gambar saya belek. Kelakar lah gelagat blogger ni semua. Kehkehkeh. Satu kejutan yang saya jumpa dalam kamera tu, ialah gambar-gambar panasssss! Kehkehkeh.

 

 

Bandar Kuala Lumpur-20110529-00202

Wahhh budak kecik mana yang larat usung DSLR besar gabak tuh? Kehkehkeh. Bukan lagi gayanya ambil gambar orang! Kecik-kecik cili padi ye. Jangan disangka budak kecik tak reti tunjuk minat. Kehkehkeh. Jom tengok gambar apa yang budak ni ambil.

 

 

DSC_1500

Oooo ini rupenye keje budak nih! Kecik-kecik dah pandai skodeng! Mungkinkah sebab beliau pernah baca entry Darkbatman Si Kaki Skodeng ??? Kehkehkeh. Setelah puas saya mencari, rupanya gadis manis dalam gambar ni ialah blogger yang bernama Miss Genit.

 

 

DSC_1584Fahmi Mahat

 

DSC_1623

Hah dah ni kenapa? Kehkehkeh. Ini pulak blogger yang terkenal dengan nickname Akmal Hilmi si LELAKI SEKSI. Errr seksi ke? Kehkehkeh. Sebelum ni dah pernah jumpa Akmal ni masa shooting vlog pertama bersama 1tube di Bukit Bintang.

 

 

Bandar Kuala Lumpur-20110529-00191Gigih aje Kyerull berposing. Kehkehkeh.

 

DSC_1586

Eh ehhh Nisa Kay pun ade. Kehkehkeh. Saya percaya gambar ni candid, tapi siapa tak tahu kan aksi Nisakay bila nampak lensa kamera. Cepat aje posing. Kehkehkeh.

 

 

Bandar Kuala Lumpur-20110529-00214

Percaya tak gambar-gambar di atas di ambil oleh anak buah saya yang baru berumur 6 tahun ni? Pada mulanya saya pun tak percaya! Tapi mungkin blogger yang datang gathering di Mid Valley boleh jadi saksi. Kehkehkeh.

 

Beginilah gelagatnye ke hulu ke hilir mengusung DSLR. Suka betol dia ambil gambar. Bila DSLR diambil dari tangan dia, dia merengek minta kamera handphone pulak. Hebat betul! Agak-agak besar nanti ada harapan nak jadi photographer handal tak? Kehkehkeh

 

 

 

P/S : Kalau anak-anak tunjuk minat dari kecil why not kita galakkan? At least dah besar nanti ada extra skill. Ye tak? Kehkehkeh

Incoming search terms:

!!..Perlu ker Lelaki BerOnani??.!!


ahaha.. Topik tak boleh blah kan?oopsss… saya tak suka onani sebenarnya? ehem2. Jangan kamu semua gelak. hakhak. Kenapa dengan onani? Hebat sangat ker beronani nie yer? Kenapa mesti malu apabila membaca entri tentang onani? Malu sangat kah anda ataupun sebenarnya anda sedang bersengih-sengih bak kerang busuk? ahaha. Jangan tipu, saya tahu apa yang anda buat sekarang. hakhak. Teruskan Membaca

Incoming search terms: