DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Perempuan Semakin Murahkan?

 

Salam semuaa..

Sekarang ini, kalau lelaki kata perempuan semakin murah agaknya apa reaksi kaum perempuan? Mungkin ada yang nak baling heel kat kepala? Ehh tak baik! Kehkehkeh!

Bukanlah saya kata semua tapi realiti dunia ”Semakin hebat fesyen semakin sendat seluar disarung semakin nipis kain di dada semakin seronok lelaki menjamu mata” Tapi murah dalam kontek saya bukanlah semua. Memang pedih lagi pahit tapi perempuan kena terima lelaki ini mahal sebenarnya.

 

Cubalah kalau diberi lelaki gemuk poketnya penuh rasanya semua tahu takkan ada yang menolak bak kata orang tua – tua ”tuah ayam nampak di kaki tuah kita siapa yang tau kan” Dek kerana peribahasa ini laaa semakin ramai perempuan sebenarnya menjadi materialistik sehingga sanggup maruah diri dijual di kedai kopi. Kehkehkeh!

Bukanlah mempersendakan tapi andai anda lelaki berjalan ke kedai hari – hari tetiba disapa ”abg hensemlaah, nak number boleh?” Dalam kepala ”murahnya perempuan ini”. Perempuan sekarang semakin berani pantang lelaki berdahi licin, bangla atau negro semua dibedal janji kepuasan diperolehi” Masalahnya betul ker kepuasan yang perempuan cari? Kehkehkeh!

 

Paling tak boleh blah bila time Jualan Murah! Seperti rakan di facebook berdebat ”Mesti hanya kelibat perempuan yang dilihat” See, kalau ada jualan murah mahupun di padang pasir sanggup diredahi. Kehkehkeh! Perempuan Oh Perempuan!

 

 

Sebenarnya bukan semua perempuan ini murah tapi mereka perlu tahu ”Perempuan murah bukannya hanya disebabkan lelaki” bak kata saya ”Jangan salahkan lubang di tepi jalan kalau kaki tersadung ke hadapan”. Kehkehkeh!

Incoming search terms:

4 Sebab Lelaki Kacak Bukan Idaman Wanita

Salam kepada pembaca aie aka darkbatman dalam segmen entri santai. Sebelum ini saya ada menyelitkan entri tentang ciri – ciri wanita yang kurang digemari Lelaki Malaya tapi hari ini kita bersua kembali dengan tajuk yang lebih hot ”Lelaki Kacak Bukan Idaman Wanita Sedunia”. Anda rasa Kacak? Sila jangan masuk ke sini takut nanti membawa pergi hati yang berduka lara. ahaha.

Teruskan Membaca

Incoming search terms:

Tips nak Top To Toe

*Bertapa mencari tips untuk pembaca darkbatman*

Sekian lama aie aka darkbatman asyik dengan breakfast, tutorial dan exercise. arrghh bosannya ai. ahaha. Topik hari ini hanya atau khas untuk lelaki saja. Perempuan-perempuan cun jangan sengaja gatal mahu membaca yer nanti tumbuh jerawat seketul. ahaha. Adakah anda rasa anda sudah pun kacak lagi menawan nan macho ala-ala aaron aziz macam saya jer? Kalau belum, jom bersama saya sebentar untuk mengubah gaya hidup anda melalui jiwa darkbatman. ahaha.

Teruskan Membaca

Incoming search terms: