DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Makanan Yang Perlu DiElakkan Ketika Membina Badan

 

Salam semuaa..

Membesarkan badan adalah sebahagian daripada membina badan tak kira lah anda profesional mahupun amatur akan melalui fasa yang sama iaitu membina badan idaman. Proses membina badan ini sebenarnya ada pantang dan larang tapi kali ini saya nak berkongsi tentang makanan yang perlu dielakkan ketika anda dalam fasa membina badan.

Ketika melalui fasa membesarkan badan, seseorang perlu fokus untuk mendapatkan otot secara maksimal dan lemak secara minimal. Hakim terbaik yang menilai badan kita adalah diri kita sendiri.

 

Ramai yang fikir kalau nak besarkan badan, haaa pergi terjah KFC, Kenny Roger mahupun Pizza Hut untuk dapatkan kalori lebih. No! No! No! Anda silap besar tuu.

 

Makanan segera ini mengandungi lemak tepu yang sangat tinggi. Jangan gunakan menu instant ini kalau ingin dapatkan badan yang anda inginkan. Bukan apa lain yang dikejar lain yang dapat. Kehkehkeh!

 

 

 

Incoming search terms:

3 Regular Pizza dengan hanya RM33 !!

 

Salam semuaa…

 

Kelmarin saya ke Pizza Hut, nak mencari spaghetti demi memenuhkan nafsu makan si budak kecik. Budak kecik mana? Shhhhh… biarlah rahsia. Kehkehkeh!

 

Saya tak perasan pulak sama ada Pizza Hut sedang mengadakan promosi ke apa, sebab saya main terjah aje Pizza Hut Selayang. Lepas tu, pekerja di situ bagitahu yang saya boleh mendapatkan 3 pizza bersaiz regular dengan harga RM33 je!

 

DSC_0240

Haaa.. jangan tak percaya pulak! Ini bukan cobaan, ini betul-betul! Kehkehkeh. Mula-mula saya pun macam tak percaya, tapi lepas order dan bayar, baru tersedar yang semua ni realiti bukan mimpi indah semata-mata. Kehkehkeh!

 

 

DSC_0243

 

DSC_0246

 

DSC_0249

Haaaa… jangan jeles ye. Kehkehkeh! Bulat perut saya malam tu dinner dengan pizza hut! Lepas ni kalau Pizza Hut ada promosi lagi memang takkan lepaskan peluang.

 

Ohh ye, kalau tak silap, Pizza Hut sedang jalankan promosi 50% harga untuk hidangan terpilih. Dari Isnin sampai Jumaat pulak tu! Lepas ni merasa laa lunch makan sedap-sedap ye!

 

 

DSC_0241

Kucing saya si Jacky tu pun teringinkan Pizza Hut! Wahhh bukan main demand kucing kesayangan saya nih. Kehkehkeh!

 

 

 

P/S : Kalau ada sesiapa nak pergi Pizza Hut, sudi-sudikan lah diri tu belanja saya. Kehkehkeh!

Incoming search terms:

Darkbatman dengan Hanis Zalikha?

 

Salam semua…

 

DSC_0749

Bangun pagi dah terkezut dengan gosip baru yang mungkin melanda blogger sekali lagi sedangkan gosip dengan Nisa Kay pun belum lagi reda. Fuhhh, blogger pun boleh kena gosip panas. Tapi kali ini dengan blogger hot Hanis Zalikha. Kehkehkeh!

 

DSC_0645darkbatman

Mungkin sebab gambar bersama sewaktu invitation dari nuffnang untuk makan-makan kat pizza hut. Bertuahnya badan kalau digosipkan dengan Hanis Zalikha. Kehkehkeh!

 

keywordsTak kisah apa orang nak kata, dengan siapa saya nak digosipkan yang penting orang jatuh cinta dengan darkbatman dot com. Kehkehkeh!

 

 

P/s: Best jugak bila kena gosip macam ini, tak pasal – pasal kena label buaya darat. Kehkehkeh!

Incoming search terms:

Muka Surat : 123Depan »