DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Cantik menawan di pagi raya.

Salam semuaa…

Sedar-sedar dah lebih seminggu kita berpuasa. Lebih kurang tiga minggu aje lagi kita akan menyambut kedatangan Syawal. Masa hari tu lah semuanya nak bergaya dengan baju raya. Tapi kalau baju aje cantik, tuan punya badan pun mesti nak cantik jugak kan? KEHKEHKEH.

6017514182_f0de10f494_o

Amboii makin jelita pulak pelakon wanita yang sorang ni. Siapa lagi kalau bukan Anne Ngasri. Walaupun dah jadi mak budak, tapi kecantikan tetap tip top! KEHKEHKEH.

Mari rapat mari dekat semua! Wanita aje lah ye. Kehkehkeh! Mari semua saya nak share dengan anda semua macam mana anda boleh kelihatan jelita macam Anne Ngasri. Tambahan pula raya dah nak dekat ni. Mesti semua teruja nak kelihatan cantik, manis, jelita kan kan kan…

35611_174979585870022_174768859224428_427311_935508_n

Para wanita dan gadis-gadis di luar sana boleh lah ke Aleema Beauty Solution untuk rangkaian produk dan perkhidmatan facial yang sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Konfirm jelita di pagi raya, nanti tak lepas mata-mata yang memandang. Kehkehkeh.

281976_230386933662620_174768859224428_770082_8040898_n

Untuk perkhidmatan facial, spa dan lain-lain tu, boleh lah terjah Aleema Beauty House yang terletak berhampiran Wangsa Walk. Wahh tengok lah gambar di atas, nampak sungguh selesa ye beauty house ni. Anda yang nak buat facial pun mesti feeling habis. Kehkehkeh.

163807_174950195872961_174768859224428_427195_5760168_n

Produk yang digunakan Aleema Beauty bukan sebarang produk, semestinya produk yang berkualiti dan selamat untuk kulit. Artis pun percaya dengan Aleema Bauty tuhhh… Tambahan pula staf Aleema Bauty semuanya yang terlatih.

Tapi mesti ada yang tanya, “tak mahal ker?”  Maklumlah… bulan puasa ni, kenalah menyimpan duit untuk perbelanjaan raya, ye tak? Mana nak belanja seharian, mana nak beli baju raya dan kuih raya? Kehkehkeh… Senang je. Dengan MilkADeal, anda boleh nikmati potongan hebat!

asss

Dengan harga hanya RM59 anda boleh menikmati :

  • Signature Facial
    Toning & Firming Radio Dermal Treatment
    Eye Treatment
    Ear Candling
    (Optional) RM100 Facial Package Voucher

Wahhh tawaran lumayan tu! Berbaloi-baloi. Bayangkan anda dapat potongan 88% tuh… Rugi tau kalau lepaskan peluang keemasan ni. Peluang macam ni bukan selalu ada. Kehkehkeh. Lebih-lebih lagi tawaran ni datang tepat pada waktu.

Untuk nikmati diskaun yang memang woww ni, anda semua hanya perlu ke website MilkADeal dan beli deal Aleema Beauty ni. Tapi kena cepat tau! Tawaran voucher ni akan tamat lebih kurang 4 hari aje lagi. Cepat-cepat dan kelihatan cantik menawan da bomm di pagi raya. Kehkehkeh.

KLIK SINI :

RM59 instead of RM498 for 90 mins Signature Facial + Toning & Firming Radio Dermal Treatment + Eye Treatment + Ear Candling + RM100 Facial Package Voucher from Aleema Beauty, Wangsa Maju [88% OFF]

Incoming search terms: