DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Aksi Terlampau darkbatman l Zuhry darkbatman

Salam semua…

Pejam celik pejam celik hari ini dah nak masuk hari jumaat dah. Masih terasa mood bercuti tapi rupanya hari ini dahpun hari khamis. Orang kata kalau terasa hari berlalu tanpa sedar, hati sedang berbahagia ”betul ker”. Kehkehkeh!

Sebenarnya takde pun aksi terlampau zuhry darkbatman. Saja saya nak bagi anda semua klik laju – laju masuk blog dua kupang saya ini haa. Kehkehkeh!

Malam ini sebenarnya takde aktiviti sangat nak buat melainkan menghayati kelembutan sofa baruuuu. Sofa baru? kehkehkeh! Jom buka mata anda luas – luas.

Opps tertempek pulak gambar separa seksi ”adik – adik, sila pejamkan mata yer’‘. Btw, sofa ini dahpun kena humban dalam bilik stor setelah berkhidmat hampir setahun lamanya kat rumah usang saya. Kehkehkeh! Terpaksa bertukar memandangkan yang lama dah macam nak runtuh jer.

Muka kontrol macho sebelum bergerak ke pizza hut. Kehkehkeh! Esok baru saya akan update entri pizza yang terbaruuu sebab badan dah penat plus plus plus perut dah kenyang macam ular sawa. Kehkehkeh!

P/s: Dalam proses nak launch giveaway dalam masa terdekat. Stay tune guys!

Incoming search terms:

Ada Apa Dengan Ustazah Terlampau?

Ustazah Terlampau rupanya merupakan keywords hot yang masih dicari oleh silent reader saya dan tak sangka pula masih bertahan sehingga kini. hehe! Hampir setiap hari keywords Ustazah Terlampau memenuhi rumah darkbatman. Bersempena bulan puasa ini, saya harapkan tiada lagi lah keywords sebegini yer.

Semuanya gara – gara entri adegan seks ustazah dan warden terlampau daripada bulan May dan sehingga Ogos masih mendapat tempat lagi. Dalam entri ini, pastinya tiada video ustazah terlampau 3gp yer. Harap maaf. Saya taknak membekalkan dosa untuk anda semua. hehe!

Keywords tersebut lebih mendapat sambutan dan rasanya bulan puasa nanti mungkin akan berkurang. ahaha. Sama – samalah kita menginsafi diri bersempena dengan bulan yang mulia ini.

Incoming search terms:

Ustaz tayang video Lucah

Setiap hari, ada jer berita pasal video lucah takpun aksi-aksi lucah yang muncul di dada akhbar. Selepas ariel peterpan dan adegan seks ustazah terlampau dengan warden sebelum ini, kini muncul pula ustaz. Apa nak jadi lah dengan mereka – mereka ini.

Teruskan Membaca

Incoming search terms:

Muka Surat : 123Depan »