DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Sinopsis Alamak Toyol

Salam semua..

Hari ini Filem Alamak Toyol terbitan MIG online dahpun keluar di pawagam. Para pelakon adalah Along dan Angah Raja Lawak sebagai pencuri dan juga Afiq Izzudin sebagai toyol.

Teruskan Membaca

Incoming search terms:

Sinetron Nada Cinta

Salam semua.

Mulai september 2011, Sinetron Nada Cinta lakonan Randy Pangalila mula bersiaran di astro ria. Macam best jer bila nampak Randy Pangalila berlakon lagi.

nada cinta1 Sinopsis Sinetron Nada Cinta l Astro Ria Teruskan Membaca

Incoming search terms:

Sinopsis Hingga Akhir Waktu

 

Salam semuaa..

Kawin masal dahpun berakhir minggu lepas dan kali ini digantikan dengan Hingga Akhir Waktu. Wooahhhh hari tuu bukan main tak sabar masa tengok drama kawin masal. Comel jer Agnes Monika. kehkehkeh!

Baca sinopsis hingga akhir waktu ini macam best jugak tapi pelakon pula rasa macam tak berapa nak minat. Para pelakon dalam sinetron ini ialah Marshanda, Asmirandah dan Ayudia. Hero pulak Ali Syakieb, dan Billy Davidson.

Sinopsis Hingga Akhir Waktu;

ERIK lengah menjaga ANGGREK (2 tahun), putrinya, sewaktu berjalan-jalan di taman permainan . Anggrek hilang . Eric sudah mencari Anggrek di merata tempat , namun tak berhasil menjumpai anggerik . Akibat dari kejadian ini, LARAS, isteri Eric pun menderita kemurungan .

Suatu hari, kereta Eric hampir terlanggar seorang gadis kecil yang ditinggalkan oleh ibunya karana ayahnya tak mau bertanggungjawab. Laras yang sedang mengalami kemurungan terus mengakui gadis itu sebagai Anggrek. Eric berusaha menyedarkan Laras. Tapi Laras tetap anggap gadis itu adalah Anggrek, puterinya yang hilang. Tak sanggup mengecewakan Laras, Eric pun membawa gadis itu pulang dan menjadikannya pengganti Anggrek.

Sementara itu, Anggrek sendiri kemudian bertemu dengan seorang penjahat. Penjahat itu merampok kalung berliontin bunga anggrek yang dipakai gadis kecil itu. Gadis itu menangis sekuat hati. Untung AJI, seorang pemuda baik hati yang menjadi buruan akibat difitnah, menolongnya. Aji kemudian merawat Anggrek kecil dan menamainya, KANIA, sesuai dengan nama tengah isterinya yang terpisah darinya. Anggrek masih memegang cincin berbunga anggrek sebagai satu-satunya peninggalan orangtuanya.

Perompak itu membawa kalung anggrek tersebut pulang ke rumah. Dia kemudian memberikannya pada NILLA, putri tunggalnya.

Sinopsis penuh kat sini.

P/s: Hopefully episod akhir hingga akhir waktu ini sama macam kawin masal baru seronok nak follow setiap hari.

Incoming search terms:

Muka Surat : 123Depan »