DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Cinta Kirana My vs Ustazah Terlampau?

Cinta Kirana My dan Ustazah terlampau merupakan antara keywords yang hot di dalam blog saya di mana setiap hari sentiasa setia menjadi penyumbang traffic di blog darkbatman.

Seawal ogos 2010 iaitu permulaan puasa, saya ada keluarkan entri Ada Apa dengan ustazah Terlampau dan ingatkan mungkin visitor saya akan slow down memandangkan syaitan semua diikat tapi rasanya makin rancak daripada bulan sebelumnya. heh!

Keyword untuk ustazah terlampau bagi bulan 8 tak dapat saya nak publish memandangkan keywords lain mengatasi bilangan pencarian di google dan saya cuma pamerkan pencarian untuk minggu ini sahaja iaitu sebanyak 287. heh! Tak tahu lah apa yang dicari sangat dengan ustazah terlampau.

Apa pun, saya harapkan entri saya sebelum ini tidak menambahkan dosa kepada mereka. Sama – sama lah kita meraikan ibadah puasa dengan penuh ketenangan.

Incoming search terms:

Ada Apa Dengan Ustazah Terlampau?

Ustazah Terlampau rupanya merupakan keywords hot yang masih dicari oleh silent reader saya dan tak sangka pula masih bertahan sehingga kini. hehe! Hampir setiap hari keywords Ustazah Terlampau memenuhi rumah darkbatman. Bersempena bulan puasa ini, saya harapkan tiada lagi lah keywords sebegini yer.

Semuanya gara – gara entri adegan seks ustazah dan warden terlampau daripada bulan May dan sehingga Ogos masih mendapat tempat lagi. Dalam entri ini, pastinya tiada video ustazah terlampau 3gp yer. Harap maaf. Saya taknak membekalkan dosa untuk anda semua. hehe!

Keywords tersebut lebih mendapat sambutan dan rasanya bulan puasa nanti mungkin akan berkurang. ahaha. Sama – samalah kita menginsafi diri bersempena dengan bulan yang mulia ini.

Incoming search terms:

Ustaz tayang video Lucah

Setiap hari, ada jer berita pasal video lucah takpun aksi-aksi lucah yang muncul di dada akhbar. Selepas ariel peterpan dan adegan seks ustazah terlampau dengan warden sebelum ini, kini muncul pula ustaz. Apa nak jadi lah dengan mereka – mereka ini.

Teruskan Membaca

Incoming search terms:

Muka Surat : 12Depan »