DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Semakan Keputusan Spm 2011 Secara Online

Esok 23 Mac 2011 pastinya memberikan debaran buat semua pelajar yang menduduki Spm kerana semakan keputusan spm 2011 secara online boleh dilakukan bermula esok.

Keputusan SPm 2011 juga boleh diperolehi di sekolah masing – masing pada pukul 10 pagi dan semakan spm melalui sms di talian 15888.

  • Taip SPM SEMAK [NO KAD PENGENALAN][ANGKA GILIRAN] hantar SMS ke 15888
  • contoh :  SPM SEMAK 701010011010 BCXXXXXXX hantar SMS ke 15888

Perkhidmatan ini akan diaktifkan mulai 10 pagi Rabu ini dan ditamatkan pada 12 malam, 30 Mac 2011. Semoga semua berjaya dapat keputusan yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

Tentang Penulis

Fulltime Blogger

» Lihat semua kiriman yang dibuat oleh

« Artikel Sebelum Ini

16 Komen Telah Pun Ditulis Setakat Ini

  • tak sabar nak tgk keputusan sekolah lama saya. tak tau ranking no brapa. harap2 masih no 1 perak. huhu

  • berdebar la pulak nak tengok resut esok nih…

    ps:bajet umo 17…ngeh ngeh ngeh

    • i love you syang

  • mcm mn nk cek spm guna sms?

  • wei cuba citer sket camner haa nk check m online
    urgh berdebar2 giler jantung ak nie

  • thanks! :)

  • terfikirkan pasal keluar result je, rase nyesal tak belajar sungguh2 masa spm dulu..Skg kan dah susah nak carik keje..belajar sampai degree pun susah nak dapat keje..huhu..

  • MASA EXAM CUBAAN EKONOMI CUKUP2 MAKAN ,,KEPUTUSAN SEBENAR HUUU DPT A-………

  • -

  • tengok keputusan saya

  • oi cbau nafas kau anjing cpt la u nta
    mckjfdijbgfsipdoom
    oi
    bdoh

    aku ckp mau tngk keputusan saya!!!! cpt!!

  • oi

  • oi bau nafas kau..

  • oi bau betul nafas kau ..!! sial!! nama sya syahrul nizam.nama bpa sya singking of the world.hahahahahhahah..
    anjing kau.binatang kau..

  • Kwn2 sy dh xsbar tggu result spm.
    .Ttp agak suspen jgak lh. .fuhh. .

  • how to check spm’s result using mobile ?