DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Susu Protein Bina Badan

 

Salam semuaa..

Rasanya ramai lelaki yang mencari susu protein bina badan untuk dapatkan body yang mantap dan juga ketak – ketak. Kelebihan minum protein shake ini supaya anda memperoleh bentuk badan yang diingini dan idamkan. Yela, orang kata bila dah body mantap, pakai baju koyak pun still nampak kacak. Kehkehkeh!

Dalam blog darkbatman, saya hanya sarankan dua protein yang saya ambik iaitu Rev Mass Protein dan jugak W.O.Protein. Alasannya sebab murah dan hasilnya memuaskan hati saya. Cutting body sebenarnya penting bagi lelaki yang nak dapat awek lebih! Kehkehkeh!

Kelebihan minuman susu protein bina badan ini saya dah terangkan dalam previous entri jadi rajinkan diri anda untuk menyelak entri lama. Bila waktu sesuai untuk minum suplemen bina badan? ”Seeloknya sebelum work out, makan dulu dan selepas sejam baru mengambil protein tambahan dan teruskan dengan exercise.

Tapi macam mana pula kalau exercise dulu dan lupa nak minum protein? Setengah jam selepas exercise, anda dah boleh ambik protein. Biasanya pengambilan protein ini adalah mengikut berat badan dan sehari, disarankan mengambil 2-3 kali saja. Tapi jangan pulak bila dah ambik protein tup tup malas nak exercise. Haaa, memang cari pasal.

Minimun untuk melakukan exercise paling cepat setengah jam dan paling lama sejam setengah  jadi jangan push diri anda too hard takut nanti boleh mencederakan otot. Nak dapat body cantik ini kenalaaa banyak usaha dan jugak sabar. Nanti bila dah ada protein, jom belajar cara nak bancuh susu protein ini supaya memudahkan anda kemudian hari. Kehkehkeh!

 

P/s: Nak dapat shape yang anda idamkan kenalah sesuaikan dengan exercise untuk membentuk part body yang anda ingini dan perlulah dilakukan step by step. Kehkehkeh!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

Tentang Penulis

Fulltime Blogger

» Lihat semua kiriman yang dibuat oleh

« Artikel Sebelum Ini

11 Komen Telah Pun Ditulis Setakat Ini

  • apa akn jd kalu kite tetibe berhenti makan susu protein ni,ade efek x?

  • besar giler bekas susu bro..hahahah

  • wowww, besar gila ahh bekas tuh. nanti aku nak kasi boipren aku minum la. kasi tough sikit. hehehe. =D

  • wuhuuuuuuuuuu…patot badan smart! hehehee

  • maaf tanya. susu ni mmg khas untuk lelaki ke?

  • bro..kalau orang kurus nak tambahkan berat bdan boley x guna susu ni bro???….maklumla hama ni kurus kering..agak2 leh naik x bdan pkai susu ni??

  • br0 mcam mne nak hubungi br0..b0lerh br0 blikn sye..n cara pembayaran..??

  • kalo kite mnum susu,xpi x snam,apa akn brlaku?akn gemok ke?

  • ada x susu potong lemak?

  • mcm mane nak dapatkan benda tu.

  • brp harga ssu 2??