DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Susu Untuk Gemukkan Kucing?

 

Salam semuaa.

Sebelum ini, saya banyak post artikel tentang kucing dan ramai yang tanya tentang macam mana nak bagi kucing gemuk dan sihat. Nak kata saya selalu jaga cara kucing makan tu takdelah sangat cuma apa yang kita bagi dia makan itu yang menentukan kegemukan mereka.

Dari umur anak kucing seminggu, saya dah mula ajar dorang minum susu Neu Zea. Selama setahun lebih membela kucing, Neu Zea antara susu kucing yang terbaik cepat gemukkan kucing. Cepat jugak buat kucing anda montel dan bulat.

Dalam 3 hari, kalau Neu Zea diberi secara konsisten, kucing anda akan terus nampak gemuk. Tak perlu bagi makanan kucing secara kerap dah lepas ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

Tentang Penulis

Fulltime Blogger

» Lihat semua kiriman yang dibuat oleh

« Artikel Sebelum Ini

10 Komen Telah Pun Ditulis Setakat Ini

  • Mahal x? sebelum ni bagi minum susu biasa je..tak tahu susu mana yang elok.. selalu beli kat mana

  • wah. bagus ni. tapi macam tak familiar je brand ni? senang cari ke? harga? thanks, btw DB. ;)

  • ada juga susu macam ni rupanya..

  • ank2 kcg sy br dilahirkan gemok2..geramm tgok..juz byk mnum susu ibu dia je..hehe

  • kucing minum susu niada risiko sakit jantung x? keh3

  • Neu Zea?seriously this is my first time dgr. =)

  • owh..really..??

    susu ni baru tadi ada nampak kt pet save pandan.. klu tahu bagus td lg da beli..xpea klu camtu esok belila..
    sebab sebelum ni on susu animalac plus troy..
    kittens semua skang dah 1 bulan..thanks for ur info.. baru sy rsa yakin..hehe..:)

  • Sy baru beli susu ni.. tapi tal berapa faham la sukatannya.. 1 level serbuk susu dicampur dgn 10 level air suam.. berapa ml sebenarnya?

  • sy just ikut sukatan animalac plus..awk xyah guna scoop die tue..scoop die besar..awk cari sudu plastic kecik tue..then awk buat 1 sudu tepung susu bersamaan 3 sudu air(suam)..xpekat xcair susu die..sedang2..n sy observe poo kittens sy ok..xcair..kira okla sukatan sy tue..awk tryla khairani..

  • All in all, it appears that light to moderate exercising can help one quit smoking. A walk or jog in the park is free compared to buying patches or other smoke cessation aids. In addition, exercise benefits your general heath as well. Given all these advantages, this seems like a good method to use if you are serious about quitting.