DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Tips Kecilkan Pinggul dan Peha

Seringkali saya mendapat soalan yang lebih kurang sama daripada pembaca setia blog darkbatman dan hari ini, saya ulaskan jadi lepas ini mudah untuk saya pointkan terus pada entri untuk anda lebih faham. Jom kita baca Tips Kecilkan Pinggul dan Peha.

Sebenarnya, pengekalan pengambilan diet yang seimbang dan sihat boleh mengekalkan berat badan anda ke tahap yang normal. Untuk mengecilkan pinggul dan peha, anda perlu rajin melakukan weight lifting iaitu senaman yang bagus untuk membentuk ton lengan, dada, bahu, pinggang dan kaki selain membantu meningkatkan metabolisme badan.

Otot membakar kalori lebih dari lemak jadi lebih banyak jisim otot tubuh anda, maka lebih tenaga akan dibakar sepanjang hari. Jadi, mulakan hari anda dengan senaman weight lifting.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

Tentang Penulis

Fulltime Blogger

» Lihat semua kiriman yang dibuat oleh

« Artikel Sebelum Ini

27 Komen Telah Pun Ditulis Setakat Ini

  • waaaaaaaaaaaaaaa nasib baik ada…tertunggu2 yang ini sebenarnya -_-

    • erkk x ckp nk..ahhaha

  • kalau nak kecikkan paha tapi nak besarkan punggung bleh?? hahaa3..

    • hahaha.. bontot ko beso ka?hikhikk

    • kahkhakhaka

  • yes…kecil lah pinggul aku pas ni…hehehe

  • mcm mane nak besarkan pinggul dan peha pulak?

  • okeh. jap ag nak terai. hehe

  • tips yg dinantikan, terima kasih kongsi :D

    weight lifting ye.

  • Ooo sayangnya nk kecikkan bontot haha..
    tp paha aku bsr woo.. pakai sluar cnfirm ketat kat bhgian paha..

  • erk…terasa sangt…haha… kena cube tips ni..mane tau tut leh kecil..:)

  • baru nk tanya hehe
    paha ni da besa
    yeah time tu kecikkan
    thanks bro
    xD

  • baru seminggu sambung PT setelah few months stop.

    macam nk pengsan rasanya buat free weight!

  • hehhehe…nice2…tp gitu la…ambe xnk nih..nk yg berlawanan dengan nih…

  • adoiyai…aku sgt pemalas skarang nie..hehe..

    bontot gua besar la..nk kecik kan..hihi

  • ops…dah cukup kecik kot aku punya..
    haha….

  • pas ni yang nak besarkan plak aie..^^

  • nak cuba try testlah.. hehe..

  • hoishhhhhhh..kempis la my drumstik satg..hihihihi

  • oohhh..dah lame da nk tnye psl ni..tapi maluu..keh3
    thx 4 d info! (:

  • patot elaborate pnjg2 lg bro

  • saya tak paham lh
    ape itu senaman weight lifting

    and saya seorang yg meampunyai kakak yg berbadan kecil dan kurus
    sedangkan saya berbadan besar….
    dia selalu ejek saya FAT

    tlg jwb soalan saya(saya mohon)

    • oke.. senaman weight lifting ini untuk otot kita.. cuba tengok senaman weight training. lebih kurg cm2.. :D

      nak kurus n shape kan badan ini, kene jaga apa yg kita mkn klau blh biar berjadual.. sekalikan ngn exercise utk bakar kalori..

  • Lau wat senaman ni x naik ke otot… Tkur jd mcm ahli bina badan plak. .
    X elok sgt pompuan mcm tu. ..

  • [...] Nak tahu lebih detail, boleh masuk pada Tips Kecilkan Pinggul dan peha ye! Thanx for reading my entry. [...]

  • patutlah pen merah slim jer.. :)