DarkBatman - Bermulanya Sebuah Transformasi

Tips Memikat Lelaki Macho..

Perghh, macho habis abang utan.. ahaha.

Macho atau tak lelaki itu sebenarnya bukan lah perkara besar bagi perempuan tapi ianya sekadar bonus yang berbaloi – baloi pada mereka. ahaks! Siapa yang taknak jejaka hati yang kacak aka hensem bak Fahrin Ahmad? Sila angkat kaki yer. heh!

Ada sesiapa kat sini yang mahu menjadi andartu? Mesti lah taknak aka ”gila ker apa taknak kawen”. ahaha. Lelaki sebenarnya bukanlah hebat sangat seperti perumpamaan ”lelaki kacak untuk perempuan kacak, lelaki gila untuk perempuan kurang waras”. Saya pernah terbaca 1 novel menarik ”jambatan” dari seorang yang dilabel gila boleh tampil kacak dengan hanya 1 sebab ”perempuan’‘. Jangan anda memperlekehkan kaum perempuan yer lelaki kerana selain tangan mereka yang mampu mengegarkan dunia, dengan 1 pujukan anda semua boleh terkulai tak sedar diri. ahaha. Opps terlari topik pula. heh!

Sesetengah perempuan sangat takut nak mengorat lelaki tapi pada saya ”anda malu anda rugi’‘. ahaha. Waktu dulu, kalau perempuan mengorat, dianggapnya perempuan terhegeh-hegeh tetapi waktu sekarang ”perempuan mengorat, semua fikir guna ilmu guna – guna dan bukannya guna gula – gula’‘. ahaha. Lelaki bukan seperti dulu pentingkan rupa yang manis tapi asalkan anda mempunyai sikap yang separuh manis separuh hangat, semuanya adalah tidak mustahil.

Lelaki sebenarnya sangat gemar dengan perempuan yang manja ”Manja yer bukan gediks!” ahaha. Tapi janganlah pula apabila berdating ke mana – mana ”bang, kaki sayang melecetlah, boleh tak beli kasut clark bukannya mahal pun rm300 jer’‘. ahaha. Kalau manja macam ini, takpe lah jadi bujang terlajak lagi bagus kot? heh!

Saya tahu anda excited dan saya tahu anda bahagia tapi oppss, jangan lupa kawal emosi aka PMS anda yer. ahaha. Satu kelemahan perempuan, apabila sayang bagai nak rak, jelesnya pun sama naik. ahaha. ”Belum pun declare husband and wife tapi lagaknya mengalahkan singa betina”. ahha. Ampun! Sememangnya lelaki tidak perlu mengeluh atau menahan sakit apabila datang haid setiap bulan tetapi janganlah kamu mengambil kesempatan sebegitu rupa. ”Oh, saya rela tak kawen kalau dapat perempuan sebegini”. ahaha.

Anda tak perlu menukarkan seluar lusuh berganti rupa menjadi gaun merah dari Gucci, sepatu buatan Jimmy Choo untuk mendapatkan lelaki kaya. Tak perlu menjadi cerewet untuk mengejar kesenangan  kerana yang mahu memBahagiakan anda adalah orang yang mahu Berusaha untuk anda dan juga lelaki yang mahu Berubah untuk anda. He’s the man!

Yang dikira adalah kemahuan dia, usaha dia, the effort to change to make the different, the needs and hunger for happiness!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

Tentang Penulis

Fulltime Blogger

» Lihat semua kiriman yang dibuat oleh

« Artikel Sebelum Ini

115 Komen Telah Pun Ditulis Setakat Ini

  • 1st!!~~

    • ceh..

  • yes!!~~ terbaek wei~~
    semua aku terasa~~ hahaha~~ caittt!~
    xde la, ak sangka baik jew~~ :)
    .-= nanajoe´s last blog ..Download Lagu Tema Official Piala Dunia Afrika 2010-K’naan David Bisbal HD =-.

    • hahaha.. ko memang.. ape yg ko terase nana?

    • aku terasa diri dihargai~
      sbb ko wat entry pnuh pikirkan aku~
      hahaha~

    • cett.. perasan la 2.
      aku rase nk beli guni je jap g.
      nk letak ko jual kat siam.
      ahahah

    • aku mane muat masok guni wei~~
      bg kontena~
      hahaha~~
      .-= nanajoe´s last blog ..Download Lagu Tema Official Piala Dunia Afrika 2010-K’naan David Bisbal HD =-.

  • dengan 1 pujukan anda semua boleh terkulai tak sedar diri.

    kalo ko sedar xpe.
    kalo ak jenis mcm ni..
    perghh~~
    lebat da skrg wei~~ hahaha~~
    .-= nanajoe´s last blog ..Download Lagu Tema Official Piala Dunia Afrika 2010-K’naan David Bisbal HD =-.

    • hahha..perasan wehh.. sape la yg malang terkulai kat ko?
      ape yang lebat nana?

    • hahaha~~
      kalo kat ko xnak ak wat wei~ :P
      biar la dia malang, yg pntg bkan ko!!

      bulu lebat!~ hahaha~~
      uppsss~~ bukan2..
      lebat ngan duit la! ~ :P

    • haha..weh, melucah ker?
      aku tembak ko! ahaha.
      bongok ko nana..

    • hahaha~`
      ko wat2 baik lak kat cni ye?
      hahahha~~ :D
      .-= nanajoe´s last blog ..Download Lagu Tema Official Piala Dunia Afrika 2010-K’naan David Bisbal HD =-.

  • sebenarnya sangat gemar dengan perempuan yang manja

    ak mmg manje, tp ngan org yg ak syg jew la..ngan org lain xde guna k!!
    hehehee~~bab menggedik mmg bukan aku..sbb ak pon menyampah org mcm tu!! hahaha~~
    .-= nanajoe´s last blog ..Download Lagu Tema Official Piala Dunia Afrika 2010-K’naan David Bisbal HD =-.

    • ahah..weh, gilo pasan ko ne.
      ahahaa.. chop. bkn ko gedik ke?
      ngaku jelaa..ak xksh pun.hehe

    • pedulik hape aku..
      mmg aku perasan wei!~ hahahha~~
      kalo ak gedik, abes ak p pikat org wei!~
      ngokkkk!!

    • ahahaha.. gedik?ewww..
      xnk aku kwn ngn ko.
      geli wehh!

    • hahahah~~
      taw xpe…
      sbb tu ak xgedik!!~ :) )
      .-= nanajoe´s last blog ..Download Lagu Tema Official Piala Dunia Afrika 2010-K’naan David Bisbal HD =-.

  • PMS tu ape wei?
    mcm sms? hahahhaa~~
    .-= nanajoe´s last blog ..Download Lagu Tema Official Piala Dunia Afrika 2010-K’naan David Bisbal HD =-.

    • weh, ko pompuan xtau ker?
      pi skola balikla nana.
      ahahahah

    • hahaha~~
      aku mmg gemok!~
      tp aku bukan bongok!~
      ak wat2 bodoh jew, sbb ko da bijak sgt bab2 ni~~ :P

    • hahaha..cesss.. aku x ckp ko gemukk..ko yg ckp..hehe

    • hahahha~~
      ye aku sedar, sblm ko nak mengutuk!~
      hahaha~~
      .-= nanajoe´s last blog ..Download Lagu Tema Official Piala Dunia Afrika 2010-K’naan David Bisbal HD =-.

  • aku kalo bercinta mcm tu sbb ak nak dia jd suami aku..
    ak bkan nak main2..
    so, xsalah bg aku nak cemburu bagai!~
    kalo ak rase nak memain, ak pon bleh pasang spare!!!
    .-= nanajoe´s last blog ..Download Lagu Tema Official Piala Dunia Afrika 2010-K’naan David Bisbal HD =-.

    • sume pompuan cm2 nana.. xde bercinte nk main2.
      ahahaha.. erm cemburu x salah tp klau cemburu bagaiii
      e2 ko jwb sendiri..hehe

    • da mcm tu…
      nak ape lg?
      mane dtg setia dr lelaki?
      kalo stakat pmpn tanye cket xbleh,
      pegi la mam!!
      hahaha~~ bkan cemburu tu, nak taw, amek berat..
      tp jawapan lak menyakitkan!~

    • ko cemburu buta ..ahaha.
      isk2..
      lelaki setia apabila pompuan 2 memenuhi ciri2 yg dia nak.

    • hahaha~
      ko kena kan aku ke?
      hahaha~~
      no komen~~ :P
      .-= nanajoe´s last blog ..Download Lagu Tema Official Piala Dunia Afrika 2010-K’naan David Bisbal HD =-.

    • ahahah.. laki biase nye bercinta terus x semestinye nk kawen.
      biler dh betul2 ok bru decide..heh

  • perenggan last t terima kasih k~~ aku sgt menghargai ko!! heheheh~~ :P
    .-= nanajoe´s last blog ..Download Lagu Tema Official Piala Dunia Afrika 2010-K’naan David Bisbal HD =-.

    • hahhaa.ceh. hargai ape mende weh?

    • hahaha~
      hargai ko, sbb entry ni mcm tuk tips bg kat aku jew~ :P

    • ahhaha. jgn ko bace jer tp
      ingat2 la salu..sbb nt aku xnk
      ko jd andartu weh.heh

    • cheh!~
      ak xnak gak…
      ko ingt ak nak ke single smpai ble2?
      huhuhu~~
      .-= nanajoe´s last blog ..Download Lagu Tema Official Piala Dunia Afrika 2010-K’naan David Bisbal HD =-.

  • Opppsss, termasuk entry salah lah pulak ! hakhakhak :D

    • haha.. xpe bro…

  • bang..saya tak suka perempuan manja..tak best.. ahaks
    .-= Amir Izzat´s last blog ..Oh Nuffnang..Buffered Earnings Ketigaku.. =-.

    • hhaha.. ade gak yg xske eh?hehe

    • ahhaha.. maybe ske yang ganas kot?

  • hahaha.. nana bsn la 2 ..

    • bukan bosan..
      tp mereng!~ :P

  • macho x pting bg ak..aslkn sejuk mata memandang pn dh ckup beb!
    .-= ajuera´s last blog ..Info : Payu Dara Panjangkan Usia Lelaki.. =-.

    • hhaa..betul 2.. tp klau dpt bkn pakej ker?

    • kalauuuuuu lah dapat..tp kn pdgn seseorg ttg macho @ cantik berbeza2 ok!^__^..cthnya org kata fahrin ahmad tu macho..bg ak x pon..bese jerk!lain la shahir AF8 tu..ekeke..

      p/s:org kte BF ak ensem tp ak kata x..ekeke..tp sjuk mata ku memandang..ahaha
      .-= ajuera´s last blog ..Info : Payu Dara Panjangkan Usia Lelaki.. =-.

    • aah..betul gak.. bg aie, shahir 2 bese2 jer..ahahaha.. xensem pun tp sedap mate memandang..
      ermm.. cmne bleh ckp bf sendiri x ensem ne?isk2
      kecik la ati dia nt..

    • hehehe…ne leh ckp dpn2..nnt die pasan lebei..mle la nk mgtal…hahahhaha
      .-= cik qiqi´s last blog ..Keyword Ku… =-.

    • aahaha.. betul gak.. biler wt en3 cmne, biler kwn2 lontarkan idea masing, sume aie rase betul tapi ..aie lak terkonfius..
      aku ne sokong yang mana sbnrnye?hehe

    • kih3..gurau je la..
      .-= ajuera´s last blog ..Info : Payu Dara Panjangkan Usia Lelaki.. =-.

    • 2la nizam.. aku pun ske klau gf ak puji aku ensem..ahaha.
      klau org lain puji, ak wt dek jer cz yang
      aku nk dgr dr mulut org tsyg.hehe

    • i gurau je la nizam..hik3..BF i la pling ensem bg i tau..hihi
      .-= ajuera´s last blog ..Info : Payu Dara Panjangkan Usia Lelaki.. =-.

  • haih ~ bab manja2 ni lah tak reti nak buat sbb nanti org cakap gedik. haha ;D
    .-= mysara newrie´s last blog ..My Nuffnag Performances & Cara Nak Ping Blog Di Geng Blogger =-.

    • hahaha.. bkn gals memang dilahirkn manja ker?isk2.. ingatkan sume gal mmg manje..hehe

    • haha ;D mmglah manja tu dah ada dalam diri tp kan bila kita buat manja tu, kadang2 ada org silap takfsir kita gedik. haha ;D dah mcm mana tue? baik buat steady n cool jer. hehe :p
      .-= mysara newrie´s last blog ..My Nuffnag Performances & Cara Nak Ping Blog Di Geng Blogger =-.

    • hahaa…seeeee ngaku kan?
      yg steady n cool 2 aie stuju..cume
      klau ade manja sket2 e2 yg sonok.ahaha

  • jeles kan tandenye sayang..tak gitu..hehe
    .-= nur hidayah´s last blog ..Aku memang tak pandai menyimpan duit. =-.

    • yeaaahhh..betul tp klau lebey mau pengsan lelaki.hehe

  • perghh monyet..isk3 hahaha

    aku sokong bro,manja bukan gedik,
    cemburu bukan mngongkong,
    sedih bukan mngada.

    • ahahhaa.. ko bce en3 aku sbb monyet 2 ker sbb en3 ruti?ahaha.
      bek ko ngaku…klau gedik, mmg aku dh single skg.heh

    • aku ingt bila click read more ada lagi gambar2 monyet tuh..ahahaha

      bkan ko kadang2 mmg single ke?hahahaha gurau bro :P

    • ahahha…ces2..aku jumpe yg 2 jer esan.. skg ne 2 la..tgh single..
      lagi best sorg2 cz xpening kepala sgt.heh

  • hohohoho
    betul2
    sokong ekau

    • ahahaa.. en3 lelaki kena la support laki bro.
      btq, thx yer.hehe

    • den support bukan sebab jantina/gender
      tapi sebab memang den setuju

    • ahaahhaa.. thx hans

  • oooo sshnya.. kena asah skill tuk jadi manja ni..wakaka..
    tapi kalo bab pms ni mmg ssh nak dicontrol…
    .-= keyyah´s last blog ..Mudahnya memujuk lelaki =-.

    • ahaha..susah ker? tp kan nape pompuan mesti PMs?

  • perenngan kedua last tu sgt2 lah setujul..
    .-= serol´s last blog ..Jom tengok worldcup =-.

    • ish, byk lak salah ejaan..lol
      .-= serol´s last blog ..Jom tengok worldcup =-.

    • hahaha.. ko bru bgn tdo kot bro 2 yg main taip je..

  • boleh je kan pempuan start dulu?. asal jangan nampak over sudah. kena ‘tak malu’ sket time nak start. haa. main tarik tali pun bagus juga.
    .-= nursarah´s last blog ..keperluan kaki:- kasut yang selesa. =-.

    • yep.. betul 2 sara sbb lelaki x ske gak klau pompuan terlebih over pikat lelaki. kene tau main tarik tali gak.
      klau x mulakan, kdg2 bleh terlepas tp klau mulakan
      jangan lupe diri nt laki ingat pompuan sng nk dpt.hehe

  • boleh bagi budak pompuan sekelas ni…hahaha…
    .-= MM´s last blog ..Mat Rempit Sengal =-.

    • hahaha…print jgn x print

  • Saya xmacho tapi selalu jer kene pikat a.k.a. ngorat.. Hahaha..
    Tp now tgh belajar² memikat awek pula..
    Ajor sket bro..
    Kamu kan macho, ada rupa playboy..
    Hehehe kidding ;p
    Tp ajar laa..

    Love,
    PojiePooh Abdullah
    .-= PoJiePooH´s last blog ..My Water Moments =-.

    • ahaha.. eh bkn dh ade awek ker poojie?
      erm ajar? pandainye aku poojie..ahaha.
      erk macho n playboy 2 xleh blah.heh
      ermm.. ajar mengorat ker?

  • ha ah betul cakap pojie tuh..buat tutorial aka cara tackle gurl2 ..huhu..
    .-= syahrilhafiz´s last blog ..Bila Azan Dilaungkan =-.

    • ahahaa.. adoi.. sbr jelaaa.. ade laki nk bace ker tips ngorat gal?

  • Wow…Baris2 akhir tu baguss..

    heeee…
    .-= Rama2Ungu´s last blog ..Navy NCIS Vs NCIS Los Angeles (Update) =-.

    • ahaha. bagus ehh? pms 2 ker?

  • terbaik!!
    wanita sekarang dah tak pentingkan rupa. kalau muka hensem tak boleh menjamin masa depan, buat pe kan?

    With Love,
    HazzySuperb

    • tq hazzy.. gals skg semakin bijak 2 yg laki yg ade rupe x sume dpt awek cun..ahaha.tp bkn sume la..heh

    • yes…btol 2…bkn la memilih tp nk terjamin..pompuan pn klu nk terjamin kne la berdikari jugak…yg penting laki 2 kne trime sape kite seadanya…baru la bermakne segalanye…

    • “duit bukan segalanya,
      segalanya perlukan DUIT”- quote MR.BF

      HA HA HA

      With Love,
      HazzySuperb
      .-= Hazzy´s last blog ..Kenyataan: budak yang lahir dalam bulan Februari seorang yang boros =-.

  • ala.tp kalo muke yg pompuan tak cun..si lelaki kacak nk ke layan? ahha

    wat malu jek la..huhu..
    .-= eiyda´s last blog ..eiyDa:: Israel laknatullah & isu boikot memboikot :: =-.

    • zaman skang ni biar muke x cun..poket kne tebal..skang dh lain..laki nk pompaun berkerjaya n ade uwang jerk..cntik tp xmendatangkn hasil pn bohlayan…xcntik xpe yang tp harta ade…huhuhuhu

  • hehehe…hurm…tp kn..kebanyakan laki suke ambik kesempatan…
    hurm…kdg2 xphm la..hurm..jgn terlalu mudah serah kn cinta n syg pd laki sb mereka tidak akan hargai..

  • hahaa.. sukarnye soklannn ne..
    gedik ne lebih kurang mengada-ngada. Ini memang trademark orang gedik. Biasanya untuk menarik perhatian kaum lelaki. Suara akan tiba-tiba jadi merengek-rengek bila dengan lelaki. Suka mintak itu mintak ini.

  • haha.. lelaki layan jer eiyda klau gal 2 tau cara nya.
    penah mase g tgk cite lagenda budak setan, mamat ne ade rupe la.
    time duk dlm wayang tu, dorg duk sebelah aie.. time 2 mmg xnmpak rupe
    sepenuhnye sbb gelap pastu duk seat belakang..
    biler kuar je wayang, agak terkejut sebab pompuan 2 3x ganda saiz lelaki 2..bkn saja besar tapi agak tinggi dari pompuan biase.hehe.
    kuar jer, sume org pndg n gelak2 kt dorg tp bg aie, mybe ade sumthg
    yg wt laki 2 ske dia.. so x sume laki pdg yg cun jer..:)

    • ye…….sb myb pompuan ade duit..ade kerjaya…2 jawapan nye!!!

  • sendiri bole tgk manje cm ne gedik cm ne

    • sb laki 2 pn gedik..huhuhu
      laki pn leh tahan gak gedik nye…2 yg bole konpius…selera manusia berbeza2…

    • betul2..hehe

    • hurm…tp ade stgh laki suke sgt awek gedik..huhuhu..
      manje bile dh terlebih jd la gedikkk…
      lg 1 klu ckp nk meleleh2..acah2 manje..nyampah den…

    • hahaha.. 2la nand.. biler nand mtk xplain aie kasi yg mmg nampak obvious gedik! sbb aie xske yg cm2..penah dpt gf cm2 dlu..aseyik meliuk lentok xkire mase.. tp utk seronok blehla utk wife 2..Hell,no!ahaha

  • fuhh,gambar takble tahannya…hik3..
    .-= eyriqazz´s last blog ..Metered Earning Tertinggi Dari Nuffnang =-.

    • hhaha.. ko masuk mesti sbb gambar ne..kantoi..

  • “saya x rela kawen kalau dapat lelaki sebegini…”

    hahahah…statement yg bnar yg dtg dari hati saya. bukan sekadar komen. tp itulah yg saya alami..wakakak
    .-= ReD´s last blog ..~ TOLONG AJAR ANAK ANDA BERDIKARI JIKALAU TIDAK MAHU MEREKA MENANGIS DI KEMUDIAN HARI ~ =-.

  • nana mmg begitu..
    komen kat cni xckup 1..hahaa~~

  • haha gambar xley bla!…
    cam ne nak ngorat lelaki kalau xada lelaki pun yang cek sukaa..hahahah
    .-= rina´s last blog ..Di antara Dua jejaka =-.

    • ahaha.. blom lg 2 rina.. bykkan bsbr..
      kdg2 jodoh akn dtg sendiri..hehe

  • ske r ayt last tue.hee~

    • tq yerrr

  • ehhhh.. cmne org utan tu blh terpegang.. hahaha…

    • e2 la..tengok jer dh tergolek2 gelakkkan pic 2.. gatal gak kan?

  • mana amik pic ni… siot tul.. hahaha…
    .-= zakiah´s last blog ..pusing2 terbalik kowt.. =-.

    • hahaha…google jer.. maklumt dihujung jari..heh

  • owh… hehehe.. besh2… keep in touch ye…
    pape pn,nk jemput singgah blog zakiah… kejutan sharifah aini…
    sila la…
    .-= zakiah´s last blog ..pusing2 terbalik kowt.. =-.

  • kalau lebih banyak yips baru lebih bermanfaat…(eh tetiba ja..padahal takkan aku nak mengorat lelaki macho lak)

    Latest Entri : Remy Ishak sebuah gitar akustik
    .-= fndrocka´s last blog ..Shahir Si Pencuri =-.

  • kalau lebih banyak tips baru lebih bermanfaat…(eh tetiba ja..padahal takkan aku nak mengorat lelaki macho lak)
    .-= fndrocka´s last blog ..Shahir Si Pencuri =-.

  • Nice n3..visit mine if free k. ;D My top entry is here So Funny

  • owh!!!
    kalau ada pompuan nak kasut clark cara gedik2 cam tuh, tinggalkan je…

    nak demand pulak, selipar jepun sudah!

    bahahahaha
    .-= hakimfaridzul´s last blog ..Masalah dengan code html? Perlukan bantuan? =-.

  • sekali lg..aku tertarik ngn gmbr..
    nk jgk pegang..ade sape nk bg x???hehehe

  • aie n nanajoe,

    korg neh kuat gaduh lerr… jaannggaaannnnn… gaduh2 kang…..ehehehhehe

    ok2, jgn mareh yea? sy usik2 ajer, usik membawa mesra….dak gitu, aie??

    lelaki macho?? saper x nk weyyyy…. terutama yg mcm Aaron Aziz ker…. Aaron Aziz or Aaron Aziz??…. alahaiiii, machonyer!!!

    tp kan, komen dari org yg dh kawen neh, kalo macho luaran jer x cukup, kne macho dr segi tanggungjwb juger…. gituler, komen pendek ajer, bebel yg lebey… (aie, sila jgn cut bebelan sy yg pjg ini…eheheheh)
    .-= akuzle ayu´s last blog ..Sedihnyer…. Al-fatihah!! =-.

  • ME org last comment~~ hahhahahahah~~